گزارش اولین همایش بزرگداشت روز مهندس

اولین همایش روز مهندس به منظور برقراری ارتباط موثرتر میان صنعت‌گران و دانشگاهیان به همت دانشگاه صنعتی همدان در تاریخ 5/12/93 با استقبال پرشور دانشجویان، اعضا هیئت علمی، صنعتگران و مدیران صنعت در دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد.
همایش مذکور در دو نشست عمومی (صبح) و برگزاری کارگاه‌های تخصصی (بعدازظهر) برگزار گردید. تعداد دانشجویان شرکت کننده در نشست صبح 200 نفر و در کارگاه‌های تخصصی 470 نفر بود. 110 نفر از صنعتگران و مدیران صنعت نیز به صورت مدعو در همایش حضور یافتند.
برنامه‌های نشست اول همایش با سخنرانی دکتر محمود نیلی(ریاست محترم دانشگاه) جهت خیر مقدم آغاز و با قرائت پیام جناب مهندس نیکبخت استاندار محترم، توسط مهندس الهی تبار معاون محترم استانداری ادامه یافت.
در ادامه نیز پروفسور پذیرنده (استاد دانشگاه تهران)، سرکار خانم مهاجر (کارآفرین برتر استان و مدیر شرکت‌های بافتینه و بافتسان)، دکتر محمد مهدی سپهری (استاد دانشگاه) و مهندس توتونچیان (مدیر عامل شرکت صنایع غذایی سحر) به ایراد سخنرانی پرداختند.
در بعدازظهر همان روز نیز تعداد 11 کارگاه آموزشی توسط شرکت‌ها و صنایع مختلف استان به منظور معرفی صنعت استان و آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان، اعضای هیئت علمی و حاضرین در این کارگاه‌ها با صنایع مربوطه برگزار گردید.

گزارش اولین همایش بزرگداشت روز مهندس