نخستین کنگره شهداء مهندس استان همدان پنجشنبه 4 اسفند 1401
مقدمه
یاد شهیدان نباید در جامعه‌ی ما از ذهنیتها خارج شود. شهیدان را باید زنده نگه داشت. یاد شهیدان را باید گرامی بدارید و زنده نگه دارید؛ در همه‌ی استانهای کشور این معنا وجود دارد. جلسات بزرگداشت، ادامه‌ی حرکت جهادی و ادامه‌ی شهادت است. اگر نام شهیدان ما تکرار نمیشد، تجلیل نمیشدند و احترام به آنها و خانواده‌های آنها در جامعه‌ی ما به‌صورت یک فرهنگ درنمی‌آمد - که خوشبختانه به‌صورت فرهنگ درآمده  - امروز بسیاری از این یادهای ارزشمند و گرانبها فراموش شده بود؛ این ارزشگذاری عظیمی که با حرکت شهادت در یک جامعه به‌وجود می‌آید، به فراموشی سپرده شده بود.( گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب اسلامی) لذا با توجه به تکلیف فرهنگی دانشگاه ها و همچنین ترکیب و ساختار دانشگاه صنعتی همدان در ابتدا طرح برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای دانشجویا مهندسی مطرح گردید. پس از تصمیم مقامات استان برای برگزاری كنگره 8000 شهيد استان همدان و پس از مشورت با دست اندرکاران برنامه استانی، بنا بر گسترش این برنامه و برگزاری کنگره بزرگداشت شهداء مهندس استان همدان در دانشگاه صنعتی همدان شد.

دبیرخانه ستاد برگزاری کنگره شهداء استان همدان

نماهنگ نخستین کنگره شهدای مهندس استان همدان

برنامه زمانبندی ستاد کنگره شهدا مهندس استان همدان (2 الی 4 اسفند 1401)

2 اسفند
لابی ساختمان دانشگاه
نمایشگاه دستاوردهای مهندسی
3 و 4 اسفند
محوطه دانشگاه
ایستگاه صلواتی
3 اسفند
کارگاه مدیریت مصرف و مدیریت سمت تقاضا
3 اسفند
کارگاه بازار برق و نیروگاه های خورشیدی
4 اسفند
کارگاه اتوماسیون و هوشمند سازی و رمز نگاری ارتباطات
4 اسفند
سالن همایش
نخستین کنگره شهدای مهندس استان همدان

اخبار کنگره شهداء مهندس استان همدان

با حضور وزیر علوم و مسئولین و شخصیت های استانی و کشوری، نخستین کنگره شهدای مهندس استان همدان در دانشگاه صنعتی برگزار شد

2023 02 25
نخستین کنگره شهدای مهندس استان که با حضور زلفی گل وزیرعلوم ،تحقیقات و فناوری،قاسمی فرزاد استاندار همدان،سردارفرجی(دبیر کنگره ۸۰۰۰ شهید استان)،امیرسرتیپ مهدی دباغ (فرمانده مجتمع اوج و کارخانجات نیروی هوایی ارتش) و خانواده برخی از شهدای استان حضور داشتندبرگزار شد و از خانواده ۱۱۶ شهید مهندس استان تجلیل شد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای نوین نظامی مهندسی و دستاوردهای فنی و مهندسی سازمان ها در دانشگاه

2023 02 25
همزمان با نخستین کنگره شهداء مهندس استان همدان نمایشگاه دستاوردهای نوین نظامی مهندسی و دستاوردهای فنی و مهندسی سازمان ها و ارگان های دولتی در دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد

با حضور وزیر علوم و مسئولین استان، نخستین کنگره شهدای مهندس استان همدان در دانشگاه صنعتی برگزار می‌شود

2023 02 20
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی همدان از برگزاری نخستین کنگره ۱۱۶ شهید مهندس استان با هدف معرفی نقش موثر مهندسان و نخبگان در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن روز پنجشنبه چهارم اسفند ماه جاری به میزبانی این دانشگاه خبر داد.

نخستین کنگره شهدای مهندس استان همدان

2023 02 15
نخستین کنگره شهدای مهندس استان همدان، چهارم اسفندماه 1401 در دانشگاه صنعتی برگزار می گردد.

دیدار با خانواده شهداء به مناسبت گرامیداشت دهه فجر

2023 02 12
به مناسبت بزرگداشت ایام الله دهه مبارک فجر و همزمان با روز نیروی هوایی، مسئولین دانشگاه از خانواده شهید پوراحمدی بازدید و از ایشان تجلیل کردند. شهید خلبان موسی الرضا پور رحمتی در سال ۱۳۸۲ به علت سانحه هوایی در اطراف کرمانشاه به شهادت رسیدند. ​​​​​​​ ​​​​​​​

برنامه زمانبندی کنگره شهدای مهندس استان همدان