مقطع کارشناسی ارشد گروه مکانیک در نیم سال اول 1401 دانشجو می پذیرد.

در جلسه اعضاء هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک با رئیس دانشگاه مطرح شد:
مقطع کارشناسی ارشد گروه مکانیک در نیم سال اول 1401 دانشجو می پذیرد.

به گزارش دفتر روابط عمومی، در جلسه هم اندیشی اعضاء هیات علمی گروه مهندسی مکانیک با رئیس دانشگاه، در خصوص برنامه ها، نیازها و مسائل مربوط به گروه بحث و تبادل نظر شد.
در این جلسه در خصوص برنامه های گروه مکانیک جهت پذیرش دانشجویان در مقطع ارشد با گرایش طراحی کاربردی در نیم سال اول 1401 گفتگو شد. همچنین برنامه توسعه گروه تشریح شد و نیاز به راه اندازی کارگاه عمومی جدید، کارگاه اتومکانیک، آزمایشگاه ترمودینامیک، جذب اعضاء هیات علمی جدید و کارشناس گروه و آزمایشگاه مطرح گردید.

مقطع کارشناسی ارشد گروه مکانیک در نیم سال اول 1401 دانشجو می پذیرد.

در جلسه اعضاء هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک با رئیس دانشگاه مطرح شد:
مقطع کارشناسی ارشد گروه مکانیک در نیم سال اول 1401 دانشجو می پذیرد.

تفاهم نامه همکاری بین اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان منعقد شد

2024 04 23
به منظور توانمندسازی مهارتی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه‌ای و در خصوص «برنامه اشتغال فراگیر» تفاهمنامه همکاری بین اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان منعقد شد.

2024 04 23
توسط مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد؛ برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت "مهارت تاب‌آوری و تفکر حل مساله در خوابگاه" و "کنترل خشم و احترام به حقوق دیگران" مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه صنعتی همدان با همکاری کانون همیاران سلامت روان، کارگاه‌های آموزشی با محوریت "مهارت تاب‌آوری و تفکر حل مساله در خوابگاه" و "کنترل خشم و احترام به حقوق دیگران"...

راه‌اندازی دکتری تخصصی مهندسی پزشکی گرايش بیوالکتریک در دانشگاه صنعتی همدان

پذیرش دانشجو از نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳