اطلاعیه تمدید سنوات دانشجویان کارشناسی ارشد

شناسه: 520348
اطلاعیه ها

دانشجویان محترم کارشناسی ارشد متقاضی تمدید سنوات ترم پنجم و ششم در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰:

• ضروری است در بازه انتخاب واحد نسبت به اخذ درس پایان‌نامه اقدام کنید؛ عدم انتخاب واحد مطابق آیین‌نامه وزارتی به منزله انصراف از تحصیل است.
  • عدم دفاع از پایان‌نامه در ترم ۳۹۹۲ و تمایل به تمدید سنوات ترم اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰را به استاد محترم راهنما اطلاع دهید. نیاز به تکمیل فرم در پیشخوان گلستان نیست.
  • در صورت تایید درخواست در شورای تحصیلات تکمیلی، انتخاب واحد ترم پنجم برای دانشجویان روزانه به صورت رایگان و برای دانشجویان نوبت دوم با پرداخت شهریه معمول همراه خواهد بود.
  • در صورت تایید شورای تحصیلات تکمیلی، دانشجویان دوره روزانه و نوبت دوم متقاضی تمدید سنوات ترم ششم، ملزم به پرداخت مبلغ شهریه مصوب هیات امنا هستند.
  • تمدید سنوات ترم ششم در صورت ارائه به موقع سه گزارش آخر پیشرفت تحصیلی، قابل بررسی است؛ در غیر این صورت، جهت ارائه تعهد کتبی با اداره تحصیلات تکمیلی تماس بگیرید.
  • دانشجویانی که بیش از هفت واحد درس پیش‌نیاز داشته‌اند و یا در طول تحصیل از مرخصی بدون احتساب سنوات و یا حذف ترم بدون احتساب سنوات استفاده نموده‌اند، در محاسبه سنوات تحصیلی خود دقت نمایند.

اطلاعیه تمدید سنوات دانشجویان کارشناسی ارشد

شناسه: 520348