چالش ورزش در خانه (ویژه دانشجویان پسر )

با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا در کشور از مدت ها قبل باعث شده تا شما دانشجویان گرامی نیز همانند بسیاری دیگر از اقشار جامعه در قرنطینه خانگی باشید. برای حفظ آمادگی بدنی و تقویت روحیه دانشجویان مقابله با شیوع ویروس کرونا، انجام تمرینات ورزشی در خانه باعث می‌شود تا میزان فعال‌سازی عضلات برای مقابله با این ویروس خطرناک افزایش قابل توجهی پیدا کند و انجام تمرینات ورزشی بهترین روش برای افزایش مقاومت در برابر ویروس ناخوانده کرونا است. لذا انجام تمرینات ورزشی بسیار ارزشمند است و موجب حفظ سلامت روانی، جسمانی، استحکام استخوانی و کنترل وزنی می شود. توصیه می شود پس از گرم کردن مفاصل با نرمش های مناسب اعم از کششی و جنبشی می توانید به پیاده روی، در جا دویدن، طناب زدن و حرکات متناوب بپردازید. در پایان مفاصل و عضلات خود را سرد نموده و ضربان قلب را آرام آرام پایین بیاورید.در همین راستا اداره تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد به منظور تشویق و ترغیب شما عزیزان در این ایام به انجام فعالیت های ورزشی، اقدام به برگزاری چالش ورزشی نماید. به همین منظور از شما دانشجویان گرامی (آقایان) دعوت به عمل می­آید فایل مربوط به انجام حرکات ورزشی را از لینک  https://t.me/hut_sport دریافت و در قالب یک کلیپ فیلمی از تمامی حرکات ورزشی تهیه و به آدرس مربوطه ارسال نمایید.

شرایط انتخاب نفرات برتر:

ملاک انتخاب نفرات برتر بدین نحو می باشد که کسانی که بیشترین تعداد حرکت صحیح را در مدت ۳۰ ثانیه انجام داده باشند، ضمناً استراحت بین هر تمرین ۱۰ ثانیه می باشد.

ویژگی کلیپ تهیه شده برای ارسال به مسابقه:

۱-کلیپ باید ۶ دقیقه کامل و پیوسته باشد.

۲-کلیپ باید شامل ۹ حرکت باشد که به صورت متوالی با فاصله های ۱۰ ثانیه استراحت انجام شود.

۳-هر حرکت را باید در طی ۳۰ ثانیه انجام دهید و بعد از آن ۱۰ ثانیه زمان استراحت است.

۴-بعد از استراحت ۱۰ ثانیه ای بلافاصله حرکت بعدی را باید انجام بدهید.

ملاک انتخاب نفرات برتر با بررسی کلیپ

۱-ارسال فایل تصویری با زمان ۶ دقیقه

۲-حجم فایل باید حد اکثر ۲۰ مگ باشد.

۳-انجام حرکات صحیح ملاک شمارش هر حرکت است.

۴-بیشترین تعداد حرکت صحیح در هر آیتم.

۵-مجموع امتیاز هر شخص از جمع کردن امتیاز حرکت های ۹ گانه در کلیپ به دست می آید.

۶-نفرات برتر بر اساس مجموع امتیاز ها مشخص می شوند.

زمان ارسال کلیپ: شنبه ۲۴/۳/۱۳۹۹ الی سه شنبه ۲۷/۳/۱۳۹۹

جوایز:

نفر اول ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال

نفر دوم: ۲،۵۰۰،۰۰۰ ریال

نفر سوم: ۱،۵۰۰،۰۰۰ ریال

نفرات چهارم، پنجم و ششم هر کدام ۱،۰۰۰،۰۰۰

ضمناً به۳ نفر از شرکت کنندگان که در یکی از سه آیتم شنا سوئدی، دراز نشست و پارالل بیشترین تعداد را ثبت کرده باشند جوایزی به رسم یادبود اهداء می گردد.

1. یه دانشجو... گفت:

با سلام و تشکر خدمت تمامی اساتید و کارکنان اداره تربیت بدنی دانشگاه
    واقعا چالش و حرکت بسیار مفیدی از طرف دانشگاه برای دانشجویان هست، مخصوصا توی این ایام.
    فقط دو نکته رو خواستم بگم :
    اول اینکه توی این تمرینات جای حرکت بارفیکس واقعا خالیه و حتی می‌تونست جای حرکت پارالل قرار بگیره، پس اگه میشه این حرکت رو هم اضافه کنید.
    دوم اینکه ویدیو های ارسالی مون رو باید چجوری ارسال کنیم؟ لطفاً یه آدرس ایمیل برای فرستادن ویدیو های دانشجویان در نظر بگیرید و روی این خبر مجدداً بگذارید
    ممنون میشم راهنمایی کنید و پاسخ رو برام بزارید.

2. محمد گفت:

واسه حرکت درازنشست اگه کسی پاتو بگیره خطا حساب میشه یا مشکلی نداره؟

3. محمد گفت:

آقا این حرکت شنا سوئدی خیلی مدل های زیادی داره لطفاً مدل مد نظر رو توی کانال تلگرامی تون بزارید