روش تهیه محتوای درسی برای کلاس‌های مجازی به صورت آفلاین

• با توجه به محدودیت زیرساخت و زمان، فعلا امکان برگزاری کلاس‌های مجازی بصورت آنلاین به شیوه LMS وجود ندارد، اما پی گیری های لازم در این خصوص در حال انجام است. با توجه به اهمیت استمرارآموزش برای دانشجویان پیشنهاد می‌شود همکاران محترم هیات علمی و مدرسان محترم مدعو با استفاده از ابزارهایی که برای ضبط Desktop وجود دارند جلسات درسی را تهیه و فیلم هر جلسه به همراه سایر مستندات (جزوه مربوط به آن جلسه، تمرین، کوئیز، اسلایدها و… به فرمت PDF) به واحد فناوری اطلاعات دانشگاه تحویل نمایند. واحد فناوری اطلاعات دانشگاه فیلم هر جلسه به همراه مستندات مربوط به آن جلسه را در یک صفحه در وب سایت دانشگاه با همکاری روابط عمومی بارگذاری خواهد کرد.
  • برای تهیه فیلم کلاس ابزارهای مختلفی وجود دارند (Snagit، Capture، Camtasia، Articulate Engage, Flashback pro و …) کافی است یکی از این نرم‌افزارها را روی سیستم عامل خود نصب کنید و از ابتدای هر جلسه اقدام به ضبط نمائید. در تمام طول ضبط تمام یا بخشی از صفحه Desktop شما به همراه صدای شما ضبط خواهد شد. در پایان بعد از اتمام ضبط فایل را به یکی از فرمت‌های فشرده مانند mp4  یا avi ذخیره نموده و به همراه سایر مستندات درس به واحد فناوری اطلاعات دانشگاه تحویل نمائید.

در مرحله اول این طرح حداکثر یک یا دو جلسه برای یک عنوان درس، به عنوان انجام بخشی از وظایف محول آموزشی اساتید محترم تلقی خواهد شد.

در صورتی که به هر دلیلی امکان برگزاری کلاس به صورت مجازی آفلاین فراهم نشود، موضوع نحوه تشکیل کلاس ها به صورت حضوری پس از پایان تعطیلات  بررسی و اعلام خواهد شد.

سایر اطلاعیه های تکمیلی مربوط به کلاس های مجازی از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.