در ارزیابی سال جاری، ۲ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی همدان در فهرست دانشمندان ۲درصد برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان؛ بر اساس اعلام متخصصان دانشگاه استنفورد که در ۱۶ اکتبر ۲۰۲۰ در مجله PLOS منتشر شد، ۲ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی همدان، دکتر امیر مومنی و دکتر احمد رضا موسوی زارع به دلیل استنادات بالای مقالات تحقیقی و سهم بسزای آنان در پیشرفت حوزه‌های تخصصی در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ قرار گرفتند.

اسامی ۱۶۰ هزار دانشمند ۲ درصد برتر دنیا که جز دانشمندان شاخص دنیا هستند منتشر شد که از کشور ایران ۴۳۳ دانشمند در زمره دانشمندان برتر قرار گرفتند. گزارش تهیه‌شده توسط متخصصان در دانشگاه استنفورد، فهرستی از دانشمندان را شامل می‌شود که مقالات منتشرشده آن‌ها، پیشرفت در زمینه‌های مربوطه را تسریع و بر بهره‌وری سایر پژوهش‌گران نیز تاثیر به‌سزایی داشته است.
اسامی دانشمندان ۲درصد برتر جهان براساس شاخص کامپوزیت c که آن‌هم براساس شش شاخص زیر حاصل گردیده، برای هر دسته نرمال‌سازی نیز شده است:
• Total citation
• H-index
• Coauthorship-adjusted H-index
• Total citation to single autored papers
• Total citation to single+first authored papers
• Total citation to single+first+last authored papers
اسامی کل دانشمندان ۲درصد برتر جهان را از اینجا مشاهده کنید.
سهم هر دانشگاه ایرانی از دانشمندان ۲درصد برتر جهان در اینجا ببینید.

1. دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه گفت:

همکاران گرامی آقایان دکتر مومنی و دکتر موسوی زارع

قرار گرفتن نام شما در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ را خدمت شما و جامعه علمی دانشگاه صنعتی همدان تبریک عرض نموده، توفیقات روزافزون همراه با سلامتی و سربلندی را برای شما از خداوند متعال مسالت می نماییم.

2. نیره جهانگیروظیفه گفت:

جناب آقای دکتر مومنی و دکتر موسوی زارع
    با اهدای سلام
    خبر مسرت ‌بخش انتخاب شایسته‌ شما به عنوان دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا در عرصه تحقیق و پژوهش را به شما تبریک و تهنیت می‌گویم.
    امید است در پناه دستان خداوند بی همتا، شاد، سربلند و موفق در کلیه مراحل زندگیتان باشید.

3. عصاری گفت:

همکاران گرامی جناب آقای دکتر مومنی و آقای دکتر سیدموسوی زارع
    با عرض سلام و تبریک. سربلندی و موفقیت همیشگی شما را در میادین علمی از خداوند متعال آرزومندیم.

4. سارا هاشمي گفت:

با سلام و احترام
    انتخاب شایسته شما را در به عنوان دو درصد دانشمندان برتر دنیا در عرصه تحقیق و پژوهش، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال آرزوی موفقیت هر چه بیشتر در کلیه مراحل زندگی، مسئلت دارم.