ثبت نام دانشجویان شهریه پرداز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی در سایت صندوق رفاه وزارت علوم

با توجه به بخشنامه شماره 3554/130 مورخه 08/04/ 1400، دانشجویان شهریه پرداز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و تحت پوشش سازمان بهزیستی در صورت تمایل تا تاریخ 16/04/1400 در سایت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ثبت نام نمایند.

قابل توجه دانشجویان شهریه پرداز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی شهریه پرداز که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی می باشند می رساند تا تاریخ ۱۵/۰۴/۱۴۰۰ به سایت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم مراجعه نموده و وام مازاد هزینه تحصیل ویژه دانشجویان تحت پوشش نهاد های فوق الذکر را ثبت نام نمایید .

-لازم به ذکر است هر دانشجوی متقاضی که درخواست خود را در سایت صندوق رفاه ثبت می نماید باید دارای شرایط ذیل باشد :

۱-دانشجو باید نامه معتبر و دارای مهر و امضاء از سازمان بهزیستی یا کمیته امداد مبنی بر تحت پوشش بودن دریافت نموده  و نامه را تا تاریخ ۱۶/۰۴/۱۴۰۰ بصورت حضوری یا از طریق واتساپ و یا  پست پیشتاز به ادرس دانشگاه صنعتی همدان ارسال نماید .

۲- وصول نامه موافقت کمیته امداد امام خمینی (ره) و یا سازمان بهزیستی مبنی بر ضمانت این وام برای دانشجوی مورد نظر به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم .

۳- دانشجویان عزیز می توانند جهت دریافت پاسخ  سوالات ضروری خود  در خصوص این وام ، از طریق واتساپ به شماره ۰۹۳۶۷۲۹۲۸۵۰ پیام ارسال نموده  و منتظر پاسخ از طرف کارشناس اداره رفاه دانشگاه سرکار خانم فرهادی  باشند و یا با شماره  تلفن ۰۸۱۳۸۴۱۱۱۱۲ از ساعت ۹ تا ۱۳ تماس حاصل نمایند .

۴-برای کسب هرگونه اطلاعات جهت  انواع وام های دانشجویی و زمان آغاز ثبت نام در هر نیمسال فقط به سایت دانشگاه صنعتی مراجعه نمایید. خواهشمندیم از خبر یا اطلاعیه از منابع دیگر برای استناد استفاده  نکنید.

معاونت امور دانشجویی و فرهنگی

اداره رفاه