تسلیت به همکار دانشگاهی، دکتر هادی دلاوری

جناب آقای دکتر هادی دلاوری، معاون محترم آموزشی دانشگاه، با نهایت تاثر مصیبت درگذشت برادر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

“دفتر روابط عمومی و امور بین الملل”

1. فریدی گفت:

جناب آقای دکتر دلاوری مصیبت وارده را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض مینمایم و از خداوند منان صبر جزیل را برایتان آرزو میکنم.

2. دانشجو گفت:

سلام خدا رحمتشون کنه.

3. مریم معین گفت:

جناب آقای دکتر دلاوری با عرض تسلیت، برای شما از خداوند منان آرزوی صبر جزیل دارم.

4. جلیل تقوی طلب گفت:

انا لله وانا الیه راجعون
    دوست وهمکارگرامی جناب آقای دکتر دلاوری
    مصیبت ازدست دادن اخوی گرامیتان رابه شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم وبقای عمر با عزت رابرای جنابعالی وخانواده محترمتان راازدرگاه خداوند متعال خواستارم

5. سجاد پورنعمت گفت:

جناب آقای دکتر دلاوری
    درگذشت برادر گرامیتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض میکنم و آرزوی صبر و سلامتی برایتان دارم.
    از خداوند منان خواستاریم که به شما صبر عطا نماید

6. احمد نثري، رضا ميررازي و محمد بهرامي مقدس گفت:

جناب آقای دکتر دلاوری

خبر درگذشت برادر بزرگوارتان موجب تاسف عمیق اینجانبان گردید. از خداوند متعال غفران برای آن فقید و شکیبایی و تندرستی برای بازماندگان محترم را خواستاریم.

7. اطمینان دانشجوی ارشد برق گفت:

سلام جناب آقای دکتر دلاوری درگذشت برادر گرامیتان را تسلیت عرض نموده از خداوند منان علو درجات را برای شما و سایر بازماندگان خواستارم.

8. فهیمه سهرابی گفت:

جناب آقای دکتر دلاوری

مصیبت وارده را تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت واسعه

و برای جنابعالی و خانواده محترمتان صبر و شکیبایی و سلامتی مسئلت می نمایم.

9. نیره جهانگیروظیفه گفت:

جناب آقای دکتر دلاوری
    اینجانب ضایعه درگذشت برادر گرامیتان را به جنابعالی و خانواده محترم ایشان تسلیت گفته، از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحومه غفران و رحمت الهی و برای حضرتعالی و خانواده محترمشان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

10. شفیعی گفت:

جناب آقای دکتر دلاوری
    مصیبت وارده را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند منان صبر جزیل برای بازماندگان خواستارم.