انتصاب دکتر رضائی والا به سمت دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه

به گزارش دفتر روابط عمومی، دکتر مجید رضائی والا، عضو هیأت علمی دانشگاه، طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه به سمت دبیر هیات اجرایی جذب منصوب شد.

1. روحی گفت:

با سلام خدمت جناب آقای دکتر رضایی والا
    انتصاب شایسته جناب عالی را به سمت دبیر هیات اجرای جذب دانشگاه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیقات روز افزون را برای شما خواستارم.

2. بهرامیان گفت:

ضمن عرض تبریک خدمت آقای دکتر رضایی والا
    انشاالله در تمامی مراحل زندگی و مسئولیت جدید موفق و سربلند باشید

3. بلالی گفت:

انتصاب شایسته جنابعالی به سمت دبیر اجرایی جذب دانشگاه را تبریک عرض نموده، سربلندی و توفیق روز افزون را برای شما از درگاه خداوند متعال خواستارم.

4. روحی گفت:

جناب آقای دکتر رضایی والا
    انتصاب شایسته شما را به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه تبریک عرض می کنم و توفیقات روز افزونتان را از خداوند متعال خواستارم.

5. آقاجانی گفت:

احتراما انتصاب بجا و شایسته جنابعالی را به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال موفقیت روز افزون شما را در نیل به اهداف مورد نظر آرزومندم.

6. عصاری گفت:

جناب آقای دکتر رضایی والا با سلام و احترام. آرزوی موفقیت برای جناب عالی را داریم. بی شک یکی از ارکان توسعه پایدار کشور، جذب اعضای هیأت علمی شایسته در بدنه دانشگاهی است.
    از زحمات استاد ارجمند جناب دکتر علوی نیا نیز در مدت تصدی ایشان کمال قدردانی را داریم.

7. Nmjgd گفت:

انشاالله رویه گذشتگان رو ادامه ندهید.

8. سمیرا آقاجانی گفت:

احتراما انتصاب بجا و شایسته چنابعالی را به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال موفقیت روز افزون شما را در نیل به اهداف مورد نظر آرزومندم.

9. یوسفی سیف گفت:

جناب آقای دکتر رضایی والا
    با سلام و احترام
    انتخاب شایسته شما را به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه تبریک عرض می نمایم. قطعا شاهد تحول قابل توجه در جذب اعضای هیأت علمی شایسته در دانشگاه خواهیم بود. از زحمات جناب آقای دکتر علوی نیا نیز در سال های قبل صمیمانه قدردانی می کنیم.

10. علویان گفت:

با سلام و عرض تبریک به جناب آقای دکتر رضایی والا از خدا منان توفیقات روزافزون را برای جنابعالی خواستارم.

11. مهدی گفت:

سلام آقای دکتر وقت بخیر
    بعد از گذشت۱۸ سال هنوز ارادت قلبی به جنابعالی پابرجاست ، تعهد و تخصص شما ستودنیست
    (شهید موسوی رزن- مهدی خالق وردی)