اطلاعیه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد-مسعود باقری

اطلاعیه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد

بهبود خواص پلی اتیلن ترفتالات بااستفاده از نانوذرات اکسید تیتانیوم

ارائه دهنده: مسعود باقری

زمان:     ۲۸/۰۷/۱۴۰۰   ساعت ۱۷                                                             به صورت غیرحضوری

لینک جلسه:         https://lms.hut.ac.ir/bagheridefence

استاد راهنما: دکتر علیرضا بهرامیان                   مرتبه علمی:  دانشیار           دانشگاه:  صنعتی همدان

استاد داور داخلی: دکتر مجتبی رسته                  مرتبه علمی: استادیار            دانشگاه:صنعتی همدان

استاد داور خارجی: دکتر هادی سبحانی                مرتبه علمی: استادیار            دانشگاه:صنعتی همدان

چکیده:

اﻣﺮوزه ﻧﺎﻧﻮکامپوزیت ها ﺟﺎﻳﮕﺎه ﮔﺴﺘﺮده ای در ﺻﻨﺎﻳﻊ مختلف  همچون صنایع دارویی،بسته بندی،خودروسازی،ساختمان سازی و…  ﭘﻴﺪا ﻛﺮده اﻧﺪ.در این پژوهش هدف مقایسه خواص مختلف PET خالص با نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/تیتانیوم دی اکسید( PET[۱][۲]TiO۲)  با پلی اتیلن ترفتالات/سیلیسیم دی اکسید(PET-SiO۲[۳])  می باشد. ابتدا  سنتز پلیمر پلی اتیلن تر فتالات از روش گلیکولیز  که یکی از روش های مهم بازیافت شیمیایی پسماندهای توسط PET در مقیاس صنعتی به شمار می آید صورت می گیرد محصول گلیکولیز PET توسط EG[۴] ، بیس هیدروکسی اتیل ترفتالات(BHET[۵])  است.