اطلاعیه دفاع پایان‌نامه کارشناسی ارشد -گروه مهندسی معدن-رضا شمسی

اطلاعیه دفاع پایان‌نامه کارشناسی ارشد

بهینه‌سازی مصرف سوخت ناوگان حمل‌ونقل معدن سنگ‌آهن باباعلی

ارائه دهنده: رضا شمسی

زمان:  ۲۲ / ۰۶ / ۱۴۰۰                                          ساعت: ۱۳                              به صورت مجازی

لینک جلسه آنلاین:  https://lms.hut.ac.ir/fs

استاد راهنما: دکتر حسام دهقانی                                        استاد راهنما: دکتر بهشاد جدیری شکری

مرتبه علمی: دانشیار    دانشگاه: صنعتی همدان                       مرتبه علمی: استادیار      دانشگاه: صنعتی همدان

استاد داور داخلی: دکتر وهاب سرفرازی                                  استاد داور خارجی: دکتر پدرام اشتری

مرتبه علمی: دانشیار    دانشگاه: صنعتی همدان                        مرتبه علمی: استادیار    دانشگاه: صنعتی همدان

چکیده:

با توجه به این‌که هزینه­های ناوگان حمل­ونقل ۵۰ تا ۶۰ درصد از کل هزینه­های عملیاتی را تشکیل می­دهد، کاهش هزینه­های این بخش می­تواند تأثیر بسزایی بر کاهش هزینه­های عملیاتی و هزینه­های کل داشته باشد. یکی از راه­های کاهش هزینه­های ناوگان حمل­ونقل، تخصیص مناسب تراک­ها به شاول­ها است. یکی از راه­های بررسی تأثیر تخصیص مناسب بر کاهش هزینه­ها، مدل­سازی ناوگان حمل­ونقل است، به همین منظور در مقاله حاضر، ناوگان حمل­ونقل معدن باباعلی با استفاده از روش برنامه­ریزی خطی مختلط عدد صحیح (MILP) و نرم­افزار شبیه­سازی Arena مدل­سازی شد. برای این مدل­سازی داده­های حمل­ونقل برای ۶ ساعت از یک روز کاری طی چند مرحله برداشت شد.