اطلاعیه درخواست نیروی امریه – فراخوان مهرماه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف به کارگیری نیروهای متخصص از بین متقاضیان دانش‌آموخته تحصیلات تکمیلی، اقدام به جذب نیروی امریه سربازی می‌نماید:

مقطع تحصیلی: دانش آموخته کارشناسی ارشد

محل خدمت: دانشگاه‌ صنعتی همدان، دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت

فرایند اقدام: متقاضیان جهت ثبت نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز از تاریخ ۱ مهرماه لغایت ۱۸ مهرماه به سایت امریه وزارت علوم به نشانی  http://amriye.msrt.irمراجعه نمایند. نتایج اولیه این ثبت نام جهت دعوت به مصاحبه یا رد درخواست در تاریخ ۲۶ مهر ماه اعلام خواهد شد.

þ پذیرش متقاضیان منوط به داشتن برگه اعزام با تاریخ ۱/۱۰/۱۳۹۹ خواهد بود.

شرایط متقاضی جهت تخصیص امریه در دانشگاه صنعتی همدان
تعداد رشته تحصیلی مقطع مهارت­های لازم
یک نفر رشته­های فنی-مهندسی با اولویت مهندسی کامپیوتر و برق کارشناسی ارشد تعهد کاری، روابط عمومی خوب، آشنایی کافی با مباحث کارآفرینی، استارتاپ­ها، تجاری‌سازی فناورانه و شرکت­های دانش بنیان، آشنایی با فرایندها و نامه نگاری های اداری، آشنایی کافی به زبان انگلیسی، تسلط بر نرم افزارهای مجموعه OFFICE