اطلاعیه ثبت سامانه‌ای پروژه کارشناسی

” قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی

بدین وسیله به اطلاع می­رساند دانشجویان مقطع کارشناسی که در نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در درس پروژه کارشناسی ثبت نام کرده ­اند جهت ثبت نمره این درس توسط استاد پروژه در سامانه گلستان حداکثر تا ۲۵/۰۶/۱۴۰۰ مهلت دارند همچنین جهت تایید نهایی نمره توسط اداره آموزش لازم است حداقل ده روز زودتر از اتمام این مهلت نسخه الکترونیکی پروژه خود را ، از طریق پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان به استاد پروژه ارسال نمایند که لازم است اساتید پس از تایید فایل پروژه آن را از طریق سامانه گلستان برای کتابخانه دانشگاه ارسال نمایند. دانشجویانی که برای اولین بار در این درس ثبت نام کرده­اند و تمایل به تمدید پروژه در نیمسال اول سال­تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دارند لازم است براساس تقویم آموزشی در موعد انتخاب واحد برای دومین بار در این درس ثبت نام نمایند.

دانشجویان گرامی توجه فرمایند با توجه به اینکه ممکن است فایل پروژه نیاز به اصلاح داشته باشد که از سوی اساتید از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان اعلام خواهد شد، حداقل ده روز زودتر از آخرین مهلت مقرر فایل پروژه را برای استاد پروژه ارسال فرمایند. بدیهی است بعد از انجام اصلاحات مد نظر استاد، فایل نهایی دانشجو جهت تایید برای کتابخانه ارسال می شود و در صورت تایید کتابخانه نمره توسط اداره آموزش قفل خواهد شد.

اداره خدمات آموزشی”

فایل راهنما