اسامی پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه صنعتی همدان در سال تحصیلی

۱۴۰۱-۱۴۰۰

پذیرش دانشجویان جهت ورود بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با تائید نهایی سازمان سنجش انجام پذیر است. لذا اطلاعات ارائه شده متقاضیان بر اساس آخرین ضوابط ابلاغ شده از سوی وزارت عتف در دانشگاه بررسی شده است. بدیهی است تکمیل فرم تقاضا و ارائه اطلاعات هیچ حقی را برای متقاضیان جهت ورود بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد نخواهد کرد. نتیجه نهایی پس از بررسی درخواست‌ها در سازمان سنجش، اعلام خواهد شد.

مهندسی پزشکی- بیوالکتریک

برگزیدگان

فاطمه شکری

نعیم اسلامیه

زهره صدرالدینی

حسام پورشعبانی

رضا فریدونی

نوید پاکرای

فردین قادری

ذخیره محمدجواد دین‌پرور
مهندسی معدن- استخراج مواد معدنی
برگزیدگان زهرا حیدری

سجاد حسن‌زاده

مهندسی برق- مدارهای مجتمع الکترونیک
 برگزیده مهدی غلامی ‌اشرف
مهندسی مواد- استخراج فلزات
برگزیده آرزو نوروزی پسندیده

متقاضیانی که به هر دلیل، تمایل به انصراف از درخواست خود دارند، می‌بایست حداکثر تا تاریخ ۱۵/۰۵/۱۴۰۰  درخواست کتبی خود را از طریق ایمیل به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی همدان ارسال نمایند تا متقاضیان ذخیره جایگزین شوند.

آدرس ایمیل اداره تحصیلات تکمیلی: ‌ pg@hut.ac.ir