کسب مقام سوم دومین دوره مسابقات کشوری تولید و بازیافت فلزات توسط تیم دانشجویی مهندسی مواد و متالوژی دانشگاه صنعتی همدان

تیم‌هایی از هشت دانشگاه مطرح کشور در دومین دوره مسابقات تولید و بازیافت فلزات برای دستیابی به یک تولید صنعتی با ارزش اقتصادی در دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر با هم رقابت کردند که تیم دانشجویی مهندسی مواد و متالوژی دانشگاه صنعتی همدان موفق به کسب مقام سوم در این مسابقات شد.

به گزارش دفتر روابط عمومی ، انجمن علمی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدام به برگزاری دومین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات اقدام کرده است. این دوره از رقابت‌ها با هدف یافتن راهکارهای نوین و دارای توجیه اقتصادی و با محوریت بازیافت باتری‎های مستعمل در روزهای ۱۱ و ۱۲ شهریور ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

تیم ارابکس دانشگاه صنعتی همدان؛ محمد عرفان جیحونیان، زهرا دلبری راغب و نغمه الهی حقیقی تحت راهنمایی دکتر صمد قاسمی نجف ابادی توانست به مقام سوم دست یابد.

1 دیدگاه

1. gggg گفت:

با سلام

کسب این مقام باعث افتخار دانشگاه و به خصوص گروه مهندسی مواد و متالورژی است. از آقای دکتر قاسمی هم به خاطر تربیت چنین دانشجویانی صمیمانه تشکر می کنیم.

جمعی از دانشجویان