پیام رئیس دانشگاه صنعتی همدان به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۷

همکاران محترم و دانشجویان عزیز

آغاز سالتحصیلی جدید را که مقارن با ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر است، خدمت یکایک شما رهروان کاروان علم، آگاهی و آزادی تبریک عرض می نمایم. به دانشجویان عزیز و ورودی­های جدید که با خود شور و نشاط و انگیزه و تحرک را به دانشگاه می ­آورند، سال تحصیلی جدید را تبریک می­گویم.

به همکاران محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی که برای پرورش دانشجویان تلاش بی ­وقفه انجام می­دهند سال تحصیلی جدید را تهنیت عرض می­نمایم.

اینک خانواده بزرگ دانشگاهیان دست در دست هم در گستره پیچیده جهانی به دنبال گشودن راههائی هستند تا چرخه پیشرفت ملت عزیز ایران را تکمیل کنند. در این راستا دانشگاه که مبداء همه تحولات جامعه است مسئولیت تربیت انسان های عالم، ماهر، صبور و خود ساخته را بر عهده دارد. از شما دانشجویان عزیز انتظار می رود که با امیدواری به تلاش خود ادامه دهید. از لحظه لحظه خود در دوران دانش­ اندوزی در دانشگاه بهره کافی ببرید زیرا اینجا معبد کنشگران آینده جامعه است. سعی کنید با خواندن و اندیشیدن و کسب مهارت آماده خدمت به ملتی بزرگ شوید که در جهان از شخصیت ویژه ای برخوردار است.

توفیق همگان را از خدای قادر و متعال خواستارم.

محمود نیلی

رئیس دانشگاه صنعتی همدان