پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی همدان به مناسبت شهادت سردار سلیمانی

تاریخ به احترام مردان بزرگ می ایستد ….
شهادت مردِ میدان جهاد و مبارزه، مجاهد خستگی‌ناپذیر جبهه‌های جنگ با کفار و تروریست‌ها، سردار سرافراز سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت عرض نموده و این وصلِ عاشقانه را به خانواده محترمشان و ملت شهیدپرور ایران تسلیت عرض مینمایم.

بی تردید شهادت سردار سلیمانی و خون پاک او جان تازه‌ای به انسجام ملی و مقاومت اسلامی خواهد داد و آغاز حرکتی خواهد بود که مبارزه و مقابله با آمریکا در همه زمینه های نظامی، سیاسی، بین المللی و علمی و فناوری را بسیار افزونتر از قبل می کند و انقلاب اسلامی را یک گام به جلوتر خواهد برد

اقدام تروریستی و جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن این الگوی مجسم شجاعت و انسانیت هرچند ضایعه ای جبران ناپذیر است، اما تردیدی نداریم که این شهادت محور وحدت ملی در ایران خواهد شد و درخت مقاومت در منطقه را تنومندتر خواهد کرد .

سردار سلیمانی پایان نخواهد یافت،جوانان ما راه این شهید را ادامه خواهند داد و ادامه دهندگان این راه خواهند بود.
از خداوند متعال برای شهید سلیمانی علو درجات و برای خانواده معزز و بازماندگان او صبر و اجر مسالت دارم.

دکتر حسن ختن لو
رییس دانشگاه صنعتی همدان

2 دیدگاه ها

1. همکار دانشگاهی گفت:

روحش شاد و راهش پر رهرو باد

2. همکار دانشگاهی گفت:

با سلام

درود خداوند به روح پاک سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی که تا آخرین نفس و قطره خون در راه آرمانهای پاک انقلاب اسلامی و خمینی کبیر مبارزه کرد و در نهایت به آرزوی دیرینه خود که وصال الهی بود رسید.

حاج قاسم مردی از تبار حاج همت، باکری و متوسلیان بود که زرق و برق این دنیای مادی هیچوقت او را از هدف متعالی که دنبال او بود منحرف نکرد و در یک جمله عاقبت بخیر شد. خوشا به سعادتش.