پیام تبریک معاون امور دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان به مناسبت روز دانشجو

دکتر مجتبی مظاهری معاون امور دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان، ضمن تبریک روز دانشجو و آرزوی توفیق روزافزون برای همه دانشجویان، در ارتباط با این روز گفت: روز دانشجو، یادبود سه شهید بزرگوار است که در مبارزه با استکبار جان‌فشانی کرده‌ و برای ما اسوه شده‌اند. لازم است ما و همه دانشجویان مفاهیمی همچون عدالت، آگاهی، شجاعت، دفاع از مظلوم و آزادی را سرلوحه خود قرار دهیم چراکه این موارد در دین اسلام و مفاهیم اخلاقی نیز به ما توصیه شده و همواره مورد تاکید بزرگان دین و علم بوده است.

معاون امور دانشجویی دانشگاه از برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه صنعتی همدان در روز ۱۷ آذر خبر داد و گفت: در این برنامه که سنت هر ساله دانشگاه است، برنامه‌های متنوعی برای دانشجویان درنظر گرفته شده‌است. آشنایی دانشجویان با تاریخچه مختصری از روز ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ که به عنوان روز دانشجو نامگذاری شده، پخش کلیپ هایی برای نشان دادن تاثیر دانشجو در شرایط جامعه، تکریم و تقدیر از دانشجویان فعال در حوزه های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و همچنین اجرای موسیقی از جمله برنامه هایی است که در این مراسم تدارک دیده شده و برگزار خواهد شد.

دکتر مظاهری ادامه داد: دانشگاه‌ها نسل‌های مختلفی را پشت‌سر گذاشته و در جریان وقایع مختلفی قرار گرفته‌اند. دانشگاه تاثیرات مختلفی در جامعه داشته و امروزه دانشگاه‌های کارآفرین و نسل جدیدتر با تاکید بر اهمیت پرداختن به مسئولیت‌های اجتماعی، در سطح دنیا نمود پیدا کرده‌اند. دانشگاه‌های ایران نیز از ابتدای تاسیس تاکنون با تکیه بر این مسئولیت اجتماعی به خوبی ایفای نقش می‌کنند و دانشجو و نسل جوانِ جویای علم و دانش را به سمت حفظ شرایط اجتماعی، حفظ عدالت و شرایط قانون مداری و افزایش توانمندی‌های علمی و فنی سوق می‌دهند و آنها را درجهت ساختن جامعه‌ای پیشرفته‌تر، عادلانه‌تر و دینی‌تر تشویق می‌کنند.

وی افزود: دانشجویان، سفیران علم و آگاهی هستند و هریک از آنها باید اعضای جامعه و خانواده خود و اطرافیانشان را به استفاده از علم و دانش در همه کارها دعوت کنند که این امر منجر به بهتر شدن و پیشرفت روزافزون مملکت ما خواهد شد و امیدواریم بتوانیم در پرورش چنین دانشجویانی گام برداریم و موفق باشیم.