پنجمین دوره طرح ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی همدان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی، پنجمین دوره طرح ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی همدان در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه مورخه ۱۲ تا ۱۴ شهریورماه در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.
دکتر مجید رضایی والا؛ دبیر هم اندیشی استادان دانشگاه صنعتی همدان بیان کرد در این دوره درس اصول تعلیم و تربیت سطح ۱ با حضور ۲۶ نفر از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه ارائه گردید.
مدرس این دوره حجت الاسلام و المسلمین دکتر رسول مزروعی بودند.
برنامه های فوق برنامه این دوره شامل جلسه هم اندیشی ویژه خانواده محترم اعضای هیات علمی با موضوع ارتباط با همسر راه ارتباط با خدا که در روز ۱۳ شهریورماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید. همچنین برنامه ویژه کودکان همزمان با برنامه خانواده ها برگزار شد.
در طی این دوره مسابقه ورزشی “دارت” جهت شرکت کنندگان اجرا شد که در پایان جناب آقای دکتر پیام ورشوی جاغرق مقام اول و دکتر محمد رضا رضائیان به مقام دوم دست یافت.