پذیرش دانشجو در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی همدان

به گزارش دفتر روابط عمومی، مدیر گروه مهندسی مکانیک گفت : با برنامه ریزی های به عمل آمده در برنامه آموزشی دانشگاه، رشته مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی همدان همزمان با آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۸ فعالیت خود را آغاز خواهد کرد .

دکتر بهنام میری پور فرد افزود : هدف از این دوره، تربیت نیروی انسانی کارآمد به­ منظور کمک به انجام امور مرتبط با مهندسی مکانیک در منطقه و کشور است. آموزش روش‌های تحلیل، طراحی، ساخت و پایش سیستم­های مکانیکی از اهداف اساسی این دوره است که زمینه اجرای بهینه و کاربری ایمن چنین سیستم­هایی را فراهم می‌سازد. دانشجویان با فراگیری مباحث کلی مهندسی مکانیک قادر خواهند بود پاسخگوی نیازهای فراوان منطقه و کشور در این ‌حوزه‌ باشند.

ایشان در خصوص اهمیت رشته مهندسی مکانیک گفت : استان همدان دارای ظرفیت بالای اجرایی و تحقیقاتی در صنایع مختلف است و با توجه به روند توسعه صنعتی این استان، نیاز روزافزون به جذب نیروی کارآمد بیش از پیش احساس می­شود. آموزش­های ارائه­شده به فراگیران کارشناسی مکانیک موجب می­گردد تا فارغ­التحصیلان این رشته از دانش و مهارت مناسبی برای پاسخگویی به نیازهای بخش­های مختلف صنعتی برخوردار باشند. در حال حاضر کمبود نیروی انسانی متخصص کارامد در این حوزه در استان همدان و منطقه غرب کشور به گونه­ای است که در صورت عدم توسعه متناسب رشته‌های فنی و مهندسی، نیاز صنایع این استان به نحو مطلوبی مرتفع نخواهد شد. نظر به رسالتی که دانشگاه صنعتی همدان در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان دارد و با توجه به بهره‌مندی از کادر هیئت علمی متخصص و تجهیرات آزمایشگاهی و پژوهشی مناسب، شایسته است این دانشگاه نسبت به تربیت نیروهای متخصص در رشته مهندسی مکانیک اقدام نماید.

دانشجویان علاقمند به تحصیل در این رشته می توانند با مراجعه به صفحه گروه مهندسی مکانیک به آدرس زیر اطلاعات کامل در این خصوص بدست آورند.

صفحه گروه مهندسی مکانیک