پایلوت دانشگاهی صیانت از حقوق شهروندی ایجاد می شود

به گزارش دفتر روابط عمومی دانشگاه، تیم بازرسی استانداری در جلسه ای با مسئولین دانشگاه صنعتی همدان به نقش موثر  دانشگاه ها در صیانت از حقوق شهروندی، اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر  اشاره کردند.

در این جلسه که باحضور رئیس و معاونین دانشگاه صنعتی همدان و تیم بازرسی صیانت از حقوق شهروندی، اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شد وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان این دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

دکتر نیلی در این جلسه به نقش برتری دانشگاه بر بر خانواده ها در تامین نیازها و رفع فشارهای روانی تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه دانشجویان از زمان ورود به دانشگاه بشترین وقت خود را در محیط دانشگاه سپری می کنند و ارتباط کمتری نسبت به قبل دانشگاه با خانواده ها دارند از اینرو دانشگاه نقش موثری در کاهش فشارهای اجتماعی و استرس دانشجویان دارند.

همچنین در این جلسه به برنامه های آموزشی آسیب های فضای مجازی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه اشاره شد و پیشرو بودن دانشگاه صنعتی همدان نسبت به مسئله حجاب  در مقایسه با سایر دستگاه های اداری تاکید شد.

در این جلسه خانم دکتر نوبخت، بازرس صیانت از حقوق شهروندی، اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر استانداری گفت : توجه و تمرکز استانداری در این حوزه به دانشگاه ویژه و متفاوت است .وی اشاره داشت با توجه به نقش موثر و مهم دانشجوین در جامعه ، صیانت از حقوق شهروندی، اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه ها بعد از مراکز درمانی در رتبه دوم اهمیت قرار دارد.

وی افزود فرهنگ سازی این موارد باید بصورت غیرمستقیم انجام پذیرد و دانشگاه ها به عنوان پایلوت انجام این طرح مورد توجه این تیم بازرسی است.