وزیر بهداشت: اعضای خانواده فرشچیان میراث داران علم و اخلاق هستند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اقدامات گسترده خانواده خیر فرشچیان در حوزه علمی و فرهنگی، گفت: اعضای این خانواده میراث داران علم و اخلاق هستند و بنیاد فرشچیان افتخار ارزنده ای در مسیر اعتلای علم و اخلاق بشمار می رود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی روز پنجشنبه با حضور در آیین بهره برداری از دانشکده فناوری های نوین مرحوم محمدعلی فرشچیان در دانشگاه صنعتی همدان اظهار کرد: انجام اقدام های خیر زیباترین فضیلت بشر  و بنیاد فرشچیان افتخار ارزنده ای در مسیر علم و اخلاق است.
وی اضافه کرد: مشارکت خیران در احداث مراکز علمی و آموزشی کشور بسیار ارزشمند است و امروز شاهد ایجاد دانشکده ای دیگر در مسیر علم آموزی در همدان هستیم.
دکتر قاضی زاده هاشمی حضور در بین خانواده مرحوم فرشچیان را افتخاری ارزنده دانست و گفت: این خانواده میراث دار علم و اخلاق و حضور در جمع آنان افتخاری بزرگ است.