همکاری مشترک دانشگاه صنعتی همدان با سازمان برنامه و بودجه در طرح سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

رئیس سازمان برنامه و بودجه همدان اظهار کرد : دانشگاه صنعتی همدان در طرحی مشترک “سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت” را مورد پژوهش قرار دهد.

به گزارش دفتر روابط عمومی دکتر صیدائی  اظهار کرد : بالاترین سرمایه های جامعه ما، سرمایه های انسانی هستند و اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها مصداق بارز این سرمایه ها می باشند.

وی افزود : دانشگاه صنعتی همدان از دانشگاه های تاثیرگذار استان و کشور است و قدمی که بنیاد خیریه فرشچیان در این دانشگاه برداشت نقطه عطفی در توسعه دانشگاه بوده است .

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان در این جلسه به برنامه ریزی دانشگاه صنعتی همدان در جهت جذب دانشجویان مقطع دکتری اشاره کرد و گفت محدودیت های مالی نباید در عزم و اراده دانشگاه اثری داشته باشد.

در این بازدید توسعه محوطه سازی و فضای سبز دانشگاه صنعتی همدان نیز با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان به بهره برداری رسید .