نشست صمیمی اعضاء هیأت علمی با ریاست دانشگاه صنعتی همدان

در جلسه ای با حضور هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی همدان، اعضاء هیأت علمی دانشگاه به بیان نظرات، طرح مشکلات از جمله دغدغه های صنفی و رفاهی پرداختند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ریئس دانشگاه صنعتی همدان به همراه هیأت رئیسه دانشگاه درجلسه ای صمیمی با حضور اعضاء هیأت علمی پرداختند.

در این جلسه رئیس نمایندگی نهاد دانشگاه، دبیر هیأت اجرایی جذب، مدیر امور مالی و مدیر امور اداری نیز حضور داشتند، اعضاء هیأت علمی هرکدام بصورت جداگانه به طرح مشکلات مختلف از جمله دغدغه های صنفی و رفاهی پرداختند و در ادامه معاون اداری و مالی دانشگاه و دبیر هیأت اجرایی جذب به سوالات ایشان پاسخ دادند.

دکتر نیلی، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات اساتید و مدیران دانشگاه در طی ترم تحصیلی گذشته اظهار امیدواری کرد تا بخشی از دغدغه های همکاران در آینده نزدیک حل شود  و از همکاران درخواست نمود تا با ارائه پیشنهادات سازنده خود دانشگاه را در حل مشکلات یاری نمایند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان در ادامه گفت : سال گذشته کل اوراق تخصیص یافته به دانشگاه مطابق قانون هزینه گردید و این اقدام حاصل هوشمندی و توان مدیریتی معاوتا اداری و مالی دانشگاه دانست که با اقدام به موقع و تشخیص نیازها توانست بخشی از تجهیزات ساختمان فرشچیان را تهیه نماید.

دکتر نیلی از همه اعضاء هیات علمی درخواست نمود تا با وحدت و همدلی دانشگاه را به رتبه های مطلوب در رده بندی دانشگاه ها برسانند و تحقق این مهم را با حضور اساتید جوان و با انگیزه  قطعی دانست.