موفقیت عملکرد حوزه پژوهش دانشگاه در سال ۹۷

رئیس دانشگاه صنعتی همدان از عملکرد مطلوب حوزه پژوهش و ارتباط با صنعت در سال ۹۷ خبر داد.

به گزارش دفتر روابط عمومی دانشگاه ، دکترنیلی ضمن اشاره به دستاوردهای حوزه پژوهش و ارتباط با صنعت دانشگاه در سال ۹۷، میانگین عملکرد اعضاء هیأت علمی دانشگاه را مطلوب عنوان نمود.

وی با اشاره به ارزیابی های انجام شده در سال گذشته ، این فرآیند را در قالب فعالیت یک تیم تحقیقاتی که با کمک اعضاء هیأت علمی و مدیران گروه انجام شد عنوان کرد. دکتر نیلی در ادامه به ۴ طرح تحقیقاتی که در حوزه ارتباط با صنعت در سال ۹۷ توسط اعضاء هیأت علمی صورت گرفته بود اشاره کرد و گفت این اتفاق موجب افزایش ارتباط بین دانشگاه و بخش صنعت خواهد بود و انتظار می رود این روند سیر صعودی داشته باشد.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان از به ثمر رسیدن ۲۳ پرونده جذب استاد از سال ۹۴ تا ۹۷ گزارش داد و گفت در برنامه توسعه دانشگاه با افزایش جذب اساتید ، ظرفیت پذیرش دانشجویان و گروه های آموزشی را شاهد خواهیم بود و هم اکنون در گروه های آموزشی دانشگاه به حداقل استاندارد تعداد اعضاء هیأت علمی رسیده ایم و در جهت رفع نواقص سایر گروه های آموزشی هستیم.

همچنین دکتر نیلی به راه اندازی مرکز امور بانوان دانشگاه اشاره کرد و گفت با توجه به درصد سهم نسبت دانشجویان دختر در دانشگاه و همچنین اساتید و کارکنان خانم دانشگاه ، ایجاد این دفتر از اتفاقات اساسی و تاثیرگذار در دانشگاه بوده است.

دکتر نیلی در پایان از اعضاء هیأت علمی بخاطر فعالیت های ایشان در جهت ارتقاء رتبه دانشگاه تقدیر و تشکر نمود و از ایشان دعوت کرد تا در زمینه های افزایش ارتباط با صنایع کشور بخصوص صنایع استان تلاش کنند. وی در پایان از سیاست های حمایتی دانشگاه صنعتی همدان از پژوهش و ارتباط با صنعت بیش از گذشته حمایت کرد

2 دیدگاه ها

1. همکار دانشگاهی گفت:

سلام
    خواهشمند است در صورت امکان رتبه دانشگاه در ISC را در دوسال گذشته در سایت دانشگاه قرار دهید. متاسفانه نتایج رتبه بندی فرمایشات ریاست محترم را تایید نمی کند.

2. تجهیزیار گفت:

جالب بود ! سپاس از اطلاعات تان !