معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور در بازدید از دانشگاه صنعتی همدان اشاره کرد : دانشگاه صنعتی همدان در مسیر برآورده کردن نیازهای جامعه قرار دارد

روز ۲۸/۳/۹۷ ، دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور و هیأت همراه ایشان به همراه رئیس دانشگاه بوعلی سینا، رئیس بنیاد نخبگان استان و رئیس پارک علم و فناوری استان با معاونین و اساتید دانشگاه صنعتی همدان نشستی برگزار کردند.

در این مراسم ، دکتر نیلی اشاره داشت که ارتقاء دانشگاه ها در گرو همکاری های شبکه ای است و اکنون دانشگاه صنعتی همدان وارد فاز برونگرایی شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان در این مراسم افزود : با کمک خیرین، دانشگاه در فضای کالبدی ارتقاء چشمگیری داشته است و برنامه بر آنست که دانشکده فناوری های نوین فرشچیان به برج تحقیقاتی استان تبدیل شود و آزمایشگاه مرکزی  دانشگاه در رویکردی هم افزایی محور، در اختیار سایر مراکز قرار می گیرد.

وی گفت دانشگاه های موثر استانی می توانند نقش مهمی در حل مشکلات کشور ایفا کنند و مسئولین کشور از این ظرفیت ها جهت کاهش مشکلات استفاده کنند.

دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور در جلسه ای با اساتید و معاونین دانشگاه صنعتی همدان، این دانشگاه را مرکزی جوان نامید که می تواند در حوزه پژوهش و فناوری کشور تغییر مسیر ایجاد کند.

وی افزود دانشگاه ها نقش نهادینه سازی اتفاقات را اجرا می کنند و امروزه دانشگاه های بزرگ کشور با رویکرد همکاری محور از عرصه رقابت به عرصه همکاری تغییر رویه داده اند. همچنین وی به توسعه کارآفرینی اشاره کرد و گفت در حوزه های علوم انسانی در بعد کارآفرینی نیازمند پیشرفت و ارتقاء است ، از اینرو دانشگاه های پیشرو در این امر تجربیات خود را در این حوزه در اختیار حوزه های علوم انسانی قرار دهند.

دکتر برومند یکی از نقاط قوت دانشگاه صنعتی همدان را اهمیت این دانشگاه به پژوهش و هسته های پژوهشی دانست و تاکید کرد که دانشگاه صنعتی همدان می تواند حوزه هایی را بناگذاری کند که امروز وجود ندارد ولی در آینده به ثمر خواهد نشست.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری آمادگی خود را در همکاری با دانشگاه صنعتی همدان جهت ورود به حوزه هایی که مشکلات مردم و جامعه را ترفیع کند اعلام کرد. وی افزود امروزه ارتباط بین دانشگاه ها دیگر ارتباطات الزام اور نمی تواند باشد و این الگو دیگر پاسخگو نیست، بلکه این ارتباطات باید بر مبنای روابط همگرایی و دوستانه برقرار شود.

در پایان ، دکتر برومند پیشنهاد ساخت آزمایشگاه مرکزی مشترک بین دانشگاه صنعتی همدان و دانشگاه بوعلی سینا را داد که این موضوع مورد استقبال دانشگاه صنعتی همدان و موافقت دانشگاه بوعلی سینا قرار گرفت.

در ادامه این نشست هیات همراه معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف از ازمایشگاه مرکزی و ساختمان دانشکده فناوری های نوین فرشچیان بازدید نمودند.