مدیرکل برنامه و بودجه و تشکیلات وزارت عتف: مدیریت هزینه ها و متنوع سازی منابع مالی دو رویکرد اصلی دانشگاه ها در شرایط تحریم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در هشتمین نشست مدیران بودجه و تشکیلات دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه چهار کشور که در تاریخ دوم شهریورماه در دانشگاه صنعتی همدان برگزار گردید،  مدیرکل برنامه، بودجه و تشکیلات وزارت عتف، تدوین سناریوهای مختلف بودجه ای در شرایط اقتصادی موجود را از دانشگاه ها خواستار شد.

دکتر رستگاری در این نشست ضمن اشاره به اهمیت نقش دانشگاه ها در شرایط فعلی کشور گفت مدیریت هزینه ها و متنوع سازی منابع مالی دو رویکرد اصلی دانشگاه ها در شرایط تحریم است.
از محورهای مورد بررسی در این نشست که با حضور نمایندگان ۱۸ دانشگاه و پارک علم و فناوری منطقه و معاونین و مدیران دانشگاه میزبان برگزار گردید به بررسی راهکارهای پیاده سازی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد و ارایه تجربیات دانشگاه ها، توسعه مدل برآورد و توزیع بودجه، بررسی ظرفیت های قانون بودجه و راهکارهای کنترل هزینه ها می توان اشاره نمود.