قابل توجه متقاضیان وام دانشجویی در نیمسال دوم ۹۸-۹۷

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام های دانشجویی اعم از روزانه و نوبت دوم می رساند، سامانه ثبت اطلاعات وام  از طریق پورتال دانشجویی اتوماسیون صندوق رفاه دانشجویان، فعال گردیده است لذا دانشجویان متقاضی می توانند با ورود به سیستم اتوماسیون صندوق رفاه به آرس اینترنتی  http://www.swf.ir    کلیه وام های درخواستی خود را ثبت نمایند.

توجه* با عنایت به محدودیت اعتبار تخصیص داده شده توسط صندوق رفاه دانشجویان، اولویت دریافت وام با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام نموده اند.

توجه به نکات زیر در هنگام ثبت وام ضروری می باشد:

• در صورتی که متقاضی چند وام می باشید برای هر وام به طور جداگانه درخواست خود را ثبت نمایید.
  • ارائه برگه درخواست وام و سایر مستندات پس از دریافت پیامک تاییداز طرف اداره رفاه دانشگاه ظرف مدت ۴۸ ساعت به اداره رفاه دانشگاه(خانم قنایی) ضروری می باشد.

۳- تسهیلات وام به دانشجویانی تعلق می گیرد که ثبت نام اینترنتی را کامل انجام داده باشند، لطفا از تکمیل شدن ثبت نام خود اطمینان حاصل فرمایید.

در صورت بروز مشکل در امر ثبت نام به اداره رفاه دانشگاه(خانم قنایی) مراجعه فرمایید.