فرزند زنده یاد فرشچیان: خدمات بنیاد فرشچیان را برپایه محبت و انسان دوستی دانست / رشته مدیریت صادرات و فناوری در همدان ایجاد شود

محمدرضا فرشچیان خدمات بنیاد فرشچیان را برپایه محبت و انسان دوستی دانست و گفت: وظیفه ما حکم می کند که توانایی و توانمندی خود را در اختیار دیگران قرار دهیم و از زندگی و پیشرفت در کنار یکدیگر لذت ببریم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، فرزند مرحوم فرشچیان در آیین افتتاح دانشکده مرحوم فرشچیان در دانشگاه صنعتی همدان گفت: کشورمان به رغم اولویت در صادرات فاقد رشته دانشگاهی مدیریت صادرات و فناوری است و همدان می تواند در این عرصه پیشگام باشد.
محمدرضا فرشچیان اظهار کرد: باوجود اینکه اولویت اول نظام اقتصادی کشور صادرات است، اما جای خالی رشته مدیریت صادرات و فناوری در دانشگاه ها خالی است.
وی اضافه کرد: راه اندازی رشته مدیریت صادرات و فناوری در کشور بسیار مورد نیاز است و همدان می تواند نخستین شهر در ایجاد این رشته باشد.
وی بیان کرد: حیات هر کشور مبتنی بر صادرات است و کشوری که صادرات نداشته باشد، نمی تواند زندگی کند.
فرشچیان با تاکید بر تعامل و همکاری صنعت و دانشگاه اظهار کرد: همکاری این دو بخش باید تحکیم یابد و زمینه فعالیت مستمر دانشجویان در کارگاه ها، شرکت ها و کارخانه های صنعتی کشور فراهم شود.
وی افزود: باید شرایطی ایجاد شود تا دانشجویان بتوانند آموزش های تئوری خود را به صورت عملی و هفتگی در کارگاه های صنعتی کشور که بسیار پرشمار هستند انجام بدهند.
وی افزود: این اقدام به طور حتم تحول اساسی در نظام آموزشی کشور ایجاد می کند و پس از اتمام تحصیل دانشجویان، دانشجوی آگاه اما غیر متخصص نخواهیم داشت.
وی خدمات بنیاد فرشچیان را برپایه محبت و انسان دوستی دانست و گفت: انسان ها باید از زندگی در کنار یکدیگر لذت ببرند و این مهم اگر با دلسوزی و دوست داشتن نباشد، هرگز به وجود نمی آید.
وی افزد: وظیفه ما حکم می کند که توانایی و توانمندی خود را در اختیار دیگران قرار دهیم و از زندگی و پیشرفت در کنار یکدیگر لذت ببریم.