عضو هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی: آینده کشور از سوی نخبگان جوان تعیین می‌شود/مسؤولان کشور جلوی فرار مغزها را بگیرند

عضو هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با اشاره به اینکه باید سعی کرد از فرار مغزها جلوگیری کرد، ادامه داد: باید به مقوله جوان و نخبه جوان بیشتر توجه داشت چراکه آینده کشور از سوی نخبگان جوان تعیین می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، علی شکوه‌فر در سومین همایش روز مهندس با بیان اینکه در کنفرانس‌ها و همایش‌های زیادی شرکت کردم اما از همایش امروز لذت بردم، اظهار کرد: از مسؤولان دانشگاه و مسؤولان صنعتی و دانشجویان استدعا دارم به حمایت‌ها و تلاش خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه یک پژوهش موفق و یک کار صنعتی موفق بر اصولی از جمله نیروی انسانی، امکانات، تجهیزات و برنامه استوار است، افزود: مسؤولان از عملیاتی شدن واژه یا موضوعی که عنوان آن فرار مغزها است باید جلوگیری کنند.

وی همایش روز مهندس را یک همایش علمی دانست و بیان کرد: در رابطه با مسائل صنعتی و صاحبان صنایع باید تلاش بسیار زیادی کرد اما در زمینه مسئله علمی بحث امروز ساختارها و سیستم‌هاست.

شکوه‌فر با اشاره به توجه به دانشمندان، علما، عرفا و ادبا در استان همدان، افزود: اهل علم در ایران زیاد بوده اما در مورد معرفی آنها کم کار شده است.

وی ضمن اینکه از مسؤولان استان خواست تا در زمینه معرفی علما و بزرگان بیشتر تلاش کنند، تصریح کرد: برای معرفی بزرگان نباید از هیچ تلاشی کوتاهی کرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در ادامه با اشاره به پیاده‌راه بوعلی در همدان، آن را اقدامی قابل تقدیر دانست و افزود: در کریدور دانشگاه ریاضی MIT آمریکا، حکیم خیام معرفی شده است.

وی از مسؤولان استان خواست تا در راستای رونق گردشگری استان تلاش بیشتری داشته باشند و افزود: نباید معرفی بزرگان استان فراموش شود.

شکوه‌فر خطاب به مهندسان با بیان اینکه امیدوارم شاهد داشتن مهندسان موفق و کارآزموده و نخبه بیشتری در کشور و استان همدان باشیم، ادامه داد: باید وارد مسائل صنعتی و تکنولوژیکی شده و زمینه توسعه صنعتی را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه اگر به شناخت صنعت و تکنولوژی توجه شود اما به توسعه آن توجه نشود موفقیت حاصل نمی‌شود، تاکید کرد: برای ورود به مقوله توسعه صنعتی و تکنولوژیکی شناخت مواد، سیستم‌ها و ساختارها لازم بوده اما کافی نیست.