رئیس دانشگاه صنعتی همدان: دانشگاه منشأ جلوگیری از شکست ملت‌هاست

رئیس دانشگاه صنعتی همدان گفت: دانشگاه منشأ جلوگیری از شکست ملت‌هاست و ما باید دانشجویان و اساتید را توانمند کنیم.

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، دکتر محمود نیلی روز پنج شنبه در مراسم افتتاح دانشکده فناوری‌های نوین محمدعلی فرشچیان، اظهار کرد: با ایجاد برخی زیرساخت‌ها می‌توان جلوی شکست ملت‌ها را گرفت و آن‌ها را به پیروزی رساند.

وی با بیان اینکه دانشکده خیرساز بنیاد فرشچیان اقدامی موثر برای توانمند‌سازی دانشجویان و به پیروزی رساندن ملت است؛ افزود: امروز شاهد آغاز یک کار فرهنگی بزرگ هستیم که از حالت کارهای دولتی خارج شده و همه تمایل دارند در توسعه آن نقشی هرچند کوچک را ایفا کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان در پاسخ به سوال خود که چگونه می‌توان ملت‌ها را به پیروزی رساند، گفت: اعتماد عمومی معیار پیروزی و موفقیت یک ملت است و خانواده مرحوم فرشچیان این اعتماد را در دانشگاه صنعتی بنا کردند تا دانشجویان و اساتید بدانند عده‌ای برای پیشرفت و توسعه کشور حاضرند در ثروت و وقت خود ایثار کنند.

وی با بیان اینکه هدف دانشگاه‌ها توانمندسازی انسان‌هاست، ادامه داد: با ساخت این پروژه خیرساز بدون شک از این پس دانشجویان ما توانمند شده و برای پیروزی کشور تلاش می‌کنند.

دکتر نیلی خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی و یا بوعلی سینا به عنوان دانشگاه مادر استان به حساب می‌آیند که عزم خود را برای توانمندسازی جامعه جزم کرده و در آینده راه و رسم پیروزی ملت‌ها را رقم می‌زنند.

وی به نقش موثر دانشگاه‌ها پیشگیری از شکست ملت‌ها اشاره کرد و افزود: خوشبختانه دست‌اندرکاران سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استان به دور از هرگونه نگاه سیاسی، وارد کار شدند و همگی یک هدف واحد را برای پیشرفت علمی استان دنبال کردند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه مسوولان استانی همگی تلاش کردند و برای توانمندسازی از یک بنیاد خیر کمک گرفتند، یادآور شد: ما فقط مشکلات را مطرح کردیم و بنیاد خیریه فرشچیان مساعدت‌های خود را به ما اعطا کردند.

وی اضافه کرد: امروز جشن پیشگیری از شکست ملت را می‌گیریم و می‌گوییم دانشگاه منشأ جلوگیری از شکست ملت‌هاست و ما باید دانشجویان و اساتید را توانمند کنیم.

دکتر نیلی تصریح کرد: راه پیروزی ملت‌ها از توانمندسازی آغاز می‌شود و این توانمندسازی جز از راه آموزش و دانشگاه‌ها حاصل نمی‌شود.

وی بیان کرد: فردی که در دانشگاه بر مبنای خیران تحصیل کند محال است که موفق نباشد اما از کسانی که دستی بر آتش دارند می‌خواهیم به دانشگاه‌ها و مراکز علمی توجه و اعتنا کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اظهار خرسندی گفت: پرچم فرشچیان در این دانشگاه برافراشته شد تا همه بدانند که این محل برای توانمند‌سازی دانشجویان است.

وی با بیان اینکه این پروژه در کمتر از ۱۸ ماه به ثمر رسید، افزود: همه برای به ثمر رسیدن این پروژه خیرساز، جهادگونه اقدام کردند.