رئیس دانشگاه صنعتی همدان: دانشگاه‌ صنعتی همدان پیشرو در اجرای مدیریت سبز می باشد

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه دانشگاه ها می توانند در فرهنگ سازی حفاظت از محیط زیست نقش سازنده ای داشته باشند گفت: دانشگاه‌ صنعتی همدان پیشرو در اجرای مدیریت سبز است ودر زمینه محیط زیست کارهای خوبی در دانشگاه صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، دکتر محمود نیلی در مراسم انعقاد تفاهمنامه با مدیر کل محیط زیست استان گفت: واقعیت این است که در مباحث مختلف مشکل وجود دارد، اما در محیط زیست با بحران مواجه هستیم.
وی با تأکید بر اینکه مدیریت را باید با محیط زیست همراه کنیم ادامه داد: تنها موردی که مدیریت زیست‌محیطی را سخت‌تر کرده، تصمیمات مدیریتی در حوزه‌های مختلف است که آثارش پس از اجرا مشهود است.

دکتر نیلی بیان کرد: باید مدیریت را از دسترس افراد بی‌اطلاع در حوزه محیط زیست خارج کنیم، زیرا برخی مدیران اعتقادی به مسائل زیست‌محیطی ندارند.
وی در ادامه ضمن ابراز خوشنودی از انعقاد تفاهمنامه با محیط زیست همدان گفت: انعقاد تفاهم‌نامه آموزشی و پژوهشی با اداره محیط زیست همدان  در زمینه اجرای طرح‌های علمی و استفاده از آزمایشگاه برای انجام فعالیت‌های مشترک پژوهشی است.
وی اظهار کرد: تاکنون مدیریت سبز در فضای دانشگاه‌ها با هدف مدیریت انرژی‌های مختلف در دستور کار قرار داده شده که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام یافته بتوانیم به تمامی اهداف مورد نظر در این زمینه دست یابیم.
وی به مدیریت سبز در دانشگاه صنعتی اشاره و تصریح کرد: ۸۳ درصد از امور در دانشگاه، الکترونیکی انجام می شود و ۱۷ درصد باقی مانده نیز به برگه های امتحانی دانشجویان اختصاص دارد.
دکتر نیلی افزود: بیوگاز، یک انرژی پاک و تجدید پذیر است که می تواند جایگزین خوبی برای منابع مرسوم انرژی باشد و ما در دانشگاه صنعتی توانسته ایم پسماند آشپزخانه را به بیوگاز تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها ظرفیت بالایی در مباحث محیط زیستی دارند تصریح کرد: این ظرفیت بالقوه را باید بالفعل کرد، چرا که با برنامه ریزی اصولی می توان با کمک دانشگاه ها از ایجاد بحران های زیست محیطی جلوگیری کرد.
دکتر نیلی اظهار کرد: دانشگاه صنعتی همدان در پیشگیری و حل بحران های زیست محیطی می توانند نقش ویژه ای در استان داشته باشد و محیط زیست همدان می تواند از توان اساتید گروه علوم محیط زیست دانشگاه صنعتی همدان در پیشرو اهداف اداره کل حفاظت محیط زیست استان وبهبود اوضاع محیط زیست استفاده به خوبی استفاده کند.
وی اظهار کرد: اگر آموزش حفاظت از محیط زیست از مدارس و دانشگاه ها صورت گیرد، تأثیر بهتری بر محیط زیست خواهد گذاشت، چرا که افراد از همان ابتدا خود را به عنوان یک مسئول در برابر حفاظت از محیط زیست می دانند و برای آن تلاش می کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان خاطر نشان کرد: در این زمینه دانشگاه گام های خوبی را برداشته و دانشجویان جدید الورود باید برای حضور در آزمایشگاه دوره های محیط زیستی را سپری کنند.

2 دیدگاه ها

1. رضا گفت:

با سلام

این طرح بیوگاز بسیار جالب است
    اگر ممکن است اطلاعات بیشتری در این خصوص منتشر فرمایید و نیز جهت همکاری در این طرح باید به چه کسی مراجعه کنیم

2. علی فرهمند گفت:

سلام