دیدارهای ریاست دانشگاه صنعتی همدان با مسئولین سازمان برنامه و بودجه کشور

دکتر نیلی رئیس دانشگاه صنعتی همدان در سفر یک روزه به تهران با مسئولین سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص اتمام پروژه ساختمان دانشکده فناوری های نوین دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، دکتر نیلی  ابتدا با آقای نوری مسئول تلفیق سازمان برنامه و بودجه  کشور ملاقات و در خصوص تعهد در پرداخت بودجه لازم برای اتمام پروژه ساختمان دانشکده فناوری های نوین فرشچیان مداکره کرد و در نهایت مسئول تلفیق سازمان برنامه و بودجه  کشور برای تامین اعتبار و تکمیل این پروژه ها قول مساعد داد.
دکتر نیلی در جلسه دیگر با آقای دکتر گرائی نژاد مدیر کل دفتر آموزش و پرورش سازمان مدیریت و برنامه ریزی رئیس جمهور در خصوص نحوه تجهیز پروژه مذکور مذاکره کرد
همچنین دکتر نیلی در خصوص اقدامات دانشگاه و برنامه های پیش رو در حوزه مدیریت سبز و جذب اعتبار در این خصوص با مهندس شفیعی و مهندس قربانی مذاکره نمود.
در جلسه بعد از ظهر ملاقات با دکتر قره یاضی در خصوص مراکز تحقیقات و کانون شکوفائی و نوآوری و مرکز محاسبات سریع مذاکرات مفصلی صورت گرفت. و دکتر قره یاضی ضمن اعلام همکاری در خصوص کمک به مراکز تحقیقاتی پیشنهاداتی در خصوص نحوه پی گیری موضوع ارائه دادند.
ضمنا دکتر نیلی ملاقاتی با آقای دکتر احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس در خصوص همکاری در زمینه های آموزشی با این دانشگاه مذاکره نمودند