دکتر نیلی ، رئیس دانشگاه صنعتی همدان در سمت خود ابقاء شد

به گزارش دفتر روابط عمومی، طی حکمی از سوی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری، دکتر محمود نیلی  برای مدت ۴ سال در سمت ریاست دانشگاه صنعتی همدان ابقاء شد.

10 دیدگاه ها

1. حیدررضایی گفت:

با سلام
    تمدید حکم ریاست شمارا تبریک عرض نموده و امیدوارم همیشه موفق و پایدار باشید.

2. علویان گفت:

با سلام
    و عرض تبریک به جناب آقای دکتر نیلی به جهت انتصاب مجدد ایشان به ریاست دانشگاه صنعتی همدان
    از خداوند متعال توفیقات بیشتر و روزافزون و پیشبرد اهداف دانشگاه خواستارم

3. ا. خادمی گفت:

با سلام
    ضمن عرض تبریک صمیمانه، امیدوارم همچون گذشته موفق و پیروز باشید.
    با آرزوی سلامتی

4. بهنام میری پور گفت:

ضمن عرض تبریک به اقای دکتر نیلی و همه همکاران محترم، بهترین آرزوها را برای ایشان در دوره جدید ریاست دارم. به عنوان فردی که ارتباط کاری (و نه معنوی) با دانشگاه نخواهم داشت، به جرات می توانم بگویم کسی را ندیدم که به اندازه دکتر نیلی عاشق همدان و توسعه دانشگاه صنعتی باشند.

5. بلالی گفت:

با سلام و احترام
    با عرض تبریک به جناب آقای دکتر نیلی و همه همکاران محترم، به جهت تمدید حکم ریاست، از درگاه خداوند منان برایتان سلامتی و سعادت همراه با موفقیت‌های‌ بی شماری را خواستارم.

6. بیات گفت:

با سلام و احترام
    انتصاب مجدد جناب آقای دکترنیلی به ریاست دانشگاه صنعتی همدان تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون را از خداوند متعال برای ایشان خواستارم.

7. رشادی گفت:

با سلام و احترام
    ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر نیلی، موفقیت روز افزون شما را از خداوند منان خواستارم.

8. مسیح اله عباسی عارف گفت:

با سلام
    بدینوسیله انتصاب شایسته و به حق را به جناب آقای دکتر نیلی و همچنین به جامعه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی همدان تبریک گفته و برای ایشان
    از خداوند متعال توفیقات بیشتر و روزافزون و پیشبرد اهداف دانشگاه خواستارم

9. سیدمهدی حسینی گفت:

با سلام و احترام
    ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر نیلی،انتصاب مجدد جنابعالی به سمت ریاست دانشگاه را تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند باری تعالی توفیقات روز افزون را آرزومندم.

10. وحید شاکر گفت:

با سلام
    انتصاب مجدد جنابعالی را به ریاست دانشگاه صنعتی همدان تبریک عرض می کنم ان شاء اله همیشه موفق و سربلند باشید.