در بیست و دومین المپیاد غیر‌متمرکز علمی دانشجویی صورت گرفت : کسب رتبه‌های برتر المپیاد علمی دانشجویی کشور توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان

دکتر نقی زاده از افتخار‌آفرینی دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان در بیست و دومین المپیاد غیر‌متمرکز علمی دانشجویی کشور خبر داد و گفت: این دانشجویان در مرحله نخست این المپیاد با کسب رتبه‌های برتر در رشته‌های مختلف خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صنعتی همدان گفت: همزمان با برگزاری امتحانات آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۶، اولین مرحله آزمون المپیاد علمی دانشجویی کشور (دوره بیست و دوم) در ۲۲ رشته امتحانی برگزار شد.
دکتر نقی زاده اظهار داشت: المپیاد علمی دانشجویی کشور به دو روش متمرکز و غیر‌متمرکز در بین دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: در روش متمرکز این المپیاد دانشجویان شرکت کننده در آزمون سراسری کارشناسی ارشد می‌توانند علاقه‌مندی خود را برای شرکت در المپیاد اعلام کنند.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صنعتی همدان تصریح کرد: در روش غیر‌‌متمرکز نیز دانشجویان سال سوم و چهارم مقطع کارشناسی در المپیاد شرکت کرده و این روش با رقابت برگزیدگان دانشگاه‌ها در هشت قطب دانشگاهی کشور صورت گرفت.
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی همدان در قطب هشت دانشگاه‌های کشور قرار دارد، یادآور شد: این قطب دانشگاهی دانشگاه های استان های همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه به مرکزیت دانشگاه بوعلی سینای همدان برگزار می شود.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صنعتی همدان اضافه کرد: در این المپیاد دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان خوش درخشیدند به طوری که مهران بخشی دانشجوی مهندسی برق، محمد عسگری دانشجوی مهندسی شیمی، علی محمدپور دانشجوی مهندسی کامپیوتر حائز رتبه های نخست گروه های خود شدند و حسین حیدری دانشجوی مهندسی شیمی نیز رتبه دوم را به خود اختصاص داد.