دانشکده فناوری‌های نوین محمدعلی فرشچیان در همدان افتتاح شد

با حضور مسئولان کشوری و استانی و خانواده مرحوم فرشچیان دانشکده فناوری‌های نوین محمدعلی فرشچیان در دانشگاه صنعتی همدان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، دانشکده فناوری‌های نوین محمدعلی فرشچیان با ۶ هزار و ۲۰۰ متر مربع زیربنا در هفت طبقه احداث شده است؛ این دانشکده دارای ۱۲ آزمایشگاه، آزمایشگاه مرکزی، سایت‌های کامپیوتر، کتابخانه، اتاق اساتید و کارکنان، سالن آمفی‌تئاتر با ظرفیت ۱۵۴ نفر و دارای فضاهای آموزشی برای دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی است.

این ساختمان با رعایت تمام اصول معماری و مهندسی با بهترین مصالح و زیرساخت‌های ممکن تکمیل شده و فضای پژوهشی، آموزشی و اداری آن مجهز به مدرنترین تجهیزات مورد نیاز است.

ساخت این دانشکده در دانشگاه صنعتی همدان به دلیل کمبود فضای آموزشی برای اساتید و دانشجویان در ضلع غربی احداث شده و از سال ۸۸ به دلیل رکود مالی پیشرفت عمرانی آن به صورت راکد باقی بود اما با درخواست همکاری رئیس دانشگاه صنعتی همدان از بنیاد مرحوم زنده‌یاد محمد علی فرشچیان از سال ۹۴ کار ساخت این دانشکده از سر گرفته شد و امروز این دانشکده به طور رسمی در دانشگاه صنعتی همدان به نام دانشکده فناوری‌های نوین محمد علی فرشچیان آغاز به کار کرد.