خانواده فرشچیان شهروندان افتخاری همدان شدند

اعضای خانواده مرحوم محمدعلی فرشچیان خیر نیکوکار و بانی احداث دانشکده فناوری های نوین فرشچیان، توسط ابراهیم مولوی رئیس شورای اسلامی شهر همدان به عنوان ‘شهروند افتخاری’ برگزیده شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، دانشکده فناوری های نوین مرحوم محمدعلی فرشچیان ظهر پنجشنبه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خانواده مرحوم فرشچیان و چند تن از مسئولان استانی به بهره برداری رسید.
دانشکده فناوری های نوین محمدعلی فرشچیان در ۶ طبقه با ۱۵ آزمایشگاه، ۱۶ کلاس درس و یک سالن آمفی تئاتر به عنوان ساختمان و برج پژوهشی احداث شده است.
در حاشیه بهره برداری از دانشکده فناوری نوین مرحوم محمدعلی فرشچیان در همدان، از سوی اعضای شورای شهر همدان عنوان شهروند افتخاری به هر یک از اعضای خانواده مرحوم فرشچیان اعطا شد.
شورای اسلامی شهر همدان به دلیل خدمات شایسته خانواده فرشچیان در ساخت طرح های مختلف علمی و آموزشی، اعضای این خانواده را به عنوان شهروند افتخاری برگزید.