توجه به طبع و مزاج سنتی و اسلامی در وعده های غذایی دانشگاه صنعتی همدان

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی همدان تصریح کرد: با توجه به حضور دانشجویان بومی و غیر بومی و همچنین سلیقه های مختلف غذایی دانشجویان، دانشگاه صنعتی همدان اقدام به تنظیم برنامه غذایی دانشجویان به صورت دو نوع برای هر وعده غذایی نموده است .
وی اظهار داشت : برنامه های غذایی در دانشگاه سال به سال تغییر چشمگیری داشته و تنوع غذایی در آن افزایش یافته و سعی شده درطبخ و سرور غذا به طبع و مزاج سنتی و اسلامی توجه شود و به طور مثال روزهای که در دانشگاه ماهی سرو شده همراه آن یک عدد موز که از نظر مزاجی یک میوه گرم می باشدهمراه وعده غذایی به دانشجویان ارائه داده شده است.
دکتر مظاهری در ادامه در خصوص نرخ وعده های غذایی گفت: افزایش قیمت براساس ارزیابی قیمت تمام‌شده و مصوبه وزارت علوم است .
وی ادامه داد: نرخ غذای دانشجویی مطابق آیین‌نامه وزارتخانه اعمال می‌شود؛ بر اساس این آیین‌نامه ۱۰ درصد از قیمت تمام‌شده غذا توسط دانشجو و ۹۰ درصد دیگر به‌صورت یارانه‌ای از سوی دانشگاه پرداخت می‌شود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی همدان با بیان این‌که قیمت تمام‌شده فقط شامل قیمت غذا نمی‌شود، گفت: حقوق و دستمزد کارکنان، نگهداری ساختمان آشپزخانه و سلف سرویس‌ها یا به اصطلاح هزینه “استهلاک” و همچنین استهلاک وسایل نیز در محاسبه قیمت تمام‌شده در نظر گرفته می‌شود.
وی با بیان اینکه در ارتباط با سرو و طبخ غذا، دانشگاه صنعتی همدان یکی از دانشگاه های برتر استان و حتی کشور است، گفت:تا جایی که امکان داشته، درباره نوع و انتخاب غذا از بهترین آشپزها و مواد غذایی استفاده کرده ایم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *