تقدیر و تشکر رئیس موسسه و رئیس کمیته آماربخشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از کارکنان دانشگاه صنعتی همدان

به گزارش دفتر روابط عمومی، رئیس موسسه و رئیس کمیته آماربخشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از کارکنان حوزه آموزش وحوزه  اداری دانشگاه صنعتی همدان تشکر و قدردانی کرد.

دکتر نسرین نورشاهی طی نامه ای به رئیس دانشگاه صنعتی همدان نوشت: با توجه به نقش و جایگاه آمار در بهبود نظام سیاست گذاری و برنامه ریزی آموزش عالی، ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و همکاران محترم به پیوست لوح تقدیر از فعالیت های سرکارخانم مریم شفیعی، سرکارخانم طیبه قاسمی و جناب آقای فرهاد حسن زاده نمایندگان محترم آن دانشگاه که در جمع آوری و ارسال آمارهای مورد نیاز با مسئولیت پذیری و تعامل مشارکت فعال داشته اند، جهت اقدام مقتضی تقدیم می گردد.

1 دیدگاه

1. علویان گفت:

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همکاران گرامی و آرزوی توفیقات روز افزون در امورات دانشگاه و زندگی فردی