تسلیت به همکار دانشگاهی

سرکار خانم دکتر امیری، با نهایت تاسف و تأثر مصیبت درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

“دفتر ریاست و روابط عمومی ”

پ . ن : به اطلاع همکاران گرامی می رساند حرکت سرویس ایاب و ذهاب جهت حضور در مراسم خاک سپاری ساعت ۹:۴۵ از جلوی درب دانشگاه حرکت خواهد کرد.

1. سارا هاشمي گفت:

با سلام
    حضور محترم همکار و دوست بزرگوارم سرکارخانم دکتر امیری

ضمن ابراز تاسف و ناراحتی از شنیدن خبر غم انگیز درگذشت پدر گرامیتان؛ این مصیبت به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برایتان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

2. بلالی گفت:

با عرض سلام واحترام
    سرکار خانم دکتر امیری، درگذشت پدر بزرگوارتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای شما صبر و برای عزیز سفر کرده علو درجات را خواهانم.

3. عصاری گفت:

سرکار خانم امیری
    با عرض سلام و احترام. مصیبت وارده را خدمت شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می کنیم. روحشان قرین رحمت الهی.

4. فهیمه سهرابی گفت:

سرکار خانم دکتر امیری؛ با سلام

مصیبت وارده را خدمت شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت واسعه و برای شما صبر و شکیبایی و سلامتی مسئلت می نمایم.