تسلیت به همکار دانشگاهی

جناب آقای سید محمدامیر حسینی پناه، با نهایت تاسف و تأثر مصیبت درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

“دفتر روابط عمومی و اموربین الملل”

5 دیدگاه ها

1. سید آرش قیاسی راد گفت:

درگذشت پدر بزرگوارتان را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم

2. مصطفی سلیمانی گفت:

همکار گرامی درگذشت پدر گرامیتان را صمیمانه خدمت شما و خانواده محترم و همچنین جامعه ایثارگران تسلیت می گویم.

3. بهرامیان گفت:

همکار گرامی
    جناب آقای مهندس حسینی پناه
    درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم.
    از خداوند بزرگ برای شادی روح آن مرحوم طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

4. حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی گفت:

جناب آقای مهندس حسینی پناه
    ضایعه درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال برای شادی روح آن مرحوم طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نماییم.

5. نوذر سهرابي گفت:

جناب آقای مهندس حسینی پناه درگذشت پدر بزرگوارتان رأی تسلیت عرض نموده برای ان بزرگوار رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی ارزومندم ما را زر عن خود شریک بدانید