تسلیت به همکار دانشگاهی

جناب آقای دکتر بیات، با نهایت تاسف و تأثر مصیبت درگذشت برادر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

5 دیدگاه ها

1. دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه گفت:

همکار گرانقدر جناب آقای دکتر بیات

ضایعه در گذشت برادر گرامیتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، از خداوند بزرگ برای آن مرحوم مغفرت و برای بازماندگان و بویژه شما صبر و اجر خواهانیم.

دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه

2. سید آرش قیاسی راد گفت:

حضور محترم استاد گرامی جناب آقای دکتر بیات تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت مسئلت می نمایم.

3. بهرامیان گفت:

همکار محترم جناب آقای دکتر بیات
    درگذشت غمبار برادر گرامیتان را به شما تسلیت عرض می کنم. انشاالله خداوند ایشان را رحمت کند و به شما و خانواده محترمتان صبر و اجر عنایت فرماید.

4. نجفی گفت:

همکار محترم. جناب آقای دکتر بیات. درگذشت برادرتان را تسلیت عرض می کنم. انشاله روحشان قرین رحمت الهی باشد و خداوند به جنابعالی و خانواده محترم صبر جزیل عنایت فرماید .

5. طاهرخانی گفت:

استاد گرامی جناب آقای دکتر بیات، در گذشت برادر گرامیتان را به جناب عالی و خانواده محترمتان صمیمانه تسلیت عرض نموده واز خداوند منان رحمت واسعه برای آن مرحوم و صبر و شکیبایی باز ماندگان را مسئلت مینمائیم.