تسلیت به همکار دانشگاهی

جناب آقای ناصری، با نهایت تاسف و تأثر مصیبت درگذشت پدرگرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

پ.ن : “به اطلاع می رساند مراسم ختم آن مرحوم ۹۷/۸/۱۵ از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در مسجد دره مرادبیگ برگزار می گردد. همچنین سرویس ایاب و ذهاب جهت مراسم ختم از ساعت ۱۴:۳۰ آماده است . “

3 دیدگاه ها

1. بهرامیان گفت:

جناب آقای ناصری،
    درگذشت پدرگرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و از خداوند بزرگ برای آن مرحوم رحمت الهی و برای شما صبر و شکیبایی و سلامتی مسئلت می‌کنم

2. بیات گفت:

جناب آقای ناصری
    درگذشت پدر بزرگوارتان را به شما و خانواده محترم تسلست عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم طلب مغفرت وبرای بازماندگان طلب صبر می نمایم.

3. حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی گفت:

جناب آقای ناصری
    ضایعه درگذشت پدر گرامیتان را تسلیت عرض نموده ، از خداوند متعال برای ایشان طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت می نمائیم.