تجلیل از کارکنان مشاغل کارگری به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

به مناسبت روز جهانی کار و کارگر، رئیس دانشگاه صنعتی همدان در نشستی صمیمانه با کارکنان مشاغل کارگری دانشگاه از ایشان تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش دفتر روابط عمومی، به مناسبت روز جهانی کارگر دکتر نیلی، رئیس دانشگاه صنعتی همدان به همراه رئیس دفتر ریاست و معاون اداری و مالی با کارکنان مشاغل کارگری دانشگاه  به مناسبت روز جهانی کار و کارگر نشست صمیمی و دوستانه برگزار کردند.

در این جلسه که با حضور رئیس دفتر ریاست و معاون اداری و مالی دانشگاه برگزار شد، مسئولین دانشگاه پای صحبت های کارکنان خدماتی دانشگاه نشستند  و مشکلات ایشان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر نیلی در این جلسه گفت : جامعه دانشگاهی به مثابه یک خانواده است و تفاوتی بین کارکنان دانشگاه نیست و همه به یک میزان در پیشبرد اهداف دانشگاه موثر هستند و نقش دارند.

همچنین ایشان از پیگیری مشکلات وضعیت و شرایط کار نیروهای خدماتی دانشگاه خبر داد.

در پایان نشست از کارکنان خدماتی دانشگاه به مناسب روز جهانی کارگر تقدیر و تجلیل شد.