اصلاحیه : تاریخ وجزئیات ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

اریخ وجزئیات ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی همدان  برنامه زمانبندی و مدارک لازم جهت ثبت نام به شرح ذیل می باشد:

نام رشته تاریخ ثبت نام ساعت ثبت نام
پذیرفته شدگان مهندسی برق و مهندسی مواد یکشنبه     ۳۱/۶/۹۸ صبح از ساعت ۸:۳۰  الی ۱۲ و  بعداز ظهر از ساعت ۱۴ الی ۱۶
پذیرفته شدگان مهندسی کامپیوتر و مهندسی شیمی دوشنبه  ۰۱/۰۷/۹۸ صبح از ساعت ۸:۳۰  الی ۱۲ و  بعداز ظهر از ساعت ۱۴ الی ۱۶
پذیرفته شدگان مهندسی پزشکی و مهندسی مکانیک سه شنبه  ۰۲/۰۷/۹۸ صبح از ساعت ۸:۳۰  الی ۱۲ و بعداز ظهر از ساعت ۱۴ الی ۱۶
پذیرفته شدگان  مهندسی معدن و جامانده های مابقی رشته ها چهار شنبه ۰۳/۰۷/۹۸ صبح از ساعت ۸:۳۰  الی ۱۲ و  بعداز ظهر از ساعت ۱۴ الی ۱۶

توضیحات :

• حضور شخص پذیرفته شده در تاریخ های ذکر شده مربوط به هر رشته جهت ثبت نام، الزامی است .
  • آدرس مراجعه جهت ثبت نام: همدان ، خیابان شهید فهمیده ، ۱۸ متری مردم، دانشگاه صنعتی همدان
  • مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

۱.اصل شناسنامه و یک نسخه کپی از تمام صفحات آن.

1. اصل و کپی کارت ملی
  2. اصل و کپی گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی.( فارغ التحصیلان قبل از نظام ۳-۳-۶)
  3. اصل و کپی گواهینامه دیپلم متوسطه. ( فارغ التحصیلان قبل از نظام ۳-۳-۶)
  4. اصل و کپی کارنامه پیش دانشگاهی. ( فارغ التحصیلان قبل از نظام ۳-۳-۶)
  5. اصل و کپی کارنامه سه ساله متوسطه. ( فارغ التحصیلان قبل از نظام ۳-۳-۶)
  6. اصل و کپی گواهی موقت یا مدرک پایان دوره متوسطه دوم(فارغ التحصیلان نظام ۳-۳-۶)
  7. اصل و کپی کارنامه پایه دهم تا دوازدهم با مهر و امضا (فارغ التحصیلان نظام ۳-۳-۶)
  8. رسید ارزش تحصیلی دوره پیش دانشگاهی یا دوره دوم متوسطه بر اساس نظام فارغ التحصیلی (پذیرفته شدگان می بایست به همراه تصویر گواهی پیش دانشگاهی و یا گواهی پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه خود به دفاتر پیشخوان خدمات دولت مراجعه و تائیدیه ی تحصیلی )ارزش تحصیلی( از اداره آموزش و پرورش محل تحصیل خود را درخواست نمایند و رسید آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه ارائه دهند کلیه پذیرفته شدگان حتماً نام رشته و مؤسسه آموزش عالی محل تحصیل خود را در فرم دفاتر پیشخوان خدمات دولت اعلام نمایند.).
  9. سه قطعه عکس ۴×۳(با زمینه سفید و پشت نویسی شده)
  10. مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را برای آقایان مشخص می کند مانند: کپی کارت معافیت، کارت پایان خدمت، دفترچه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت، گواهی ترخیص از خدمت یگان مربوطه برای کسانی که مشغول خدمت سربازی می باشند و …(یکی از مدارک مندرج در دفترچه شماره یک آزمون کارشناسی)

****ضمنا آقایان بایستی از مدارک فوق یک نسخه کپی بیشتربرای انجام امور معافیت تحصیلی به همراه خود داشته باشند.

1. فرم انصراف قطعی تا تاریخ ۲۵/۱۲/۹۷ برای دانشجویان انصرافی دوره روزانه.
  2. مدرک کاردانی یا بالاتر به همراه ریز نمرات آن برای فارغ التحصیلان آن مقاطع که مجددا در آزمون سراسری شرکت نموده و در دانشگاه پذیرفته شده اند.
  3. به همراه داشتن مبلغ ۵۰۰.۰۰۰ ریال در کارت بانکی عضو شتاب جهت شارژ اولیه کارت تغذیه
  4. به همراه داشتن مبلغ ۳۵۰.۰۰۰ ریال در کارت بانکی عضو شتاب جهت صدور کارت دانشجویی
  5. پذیرفته شدگان دوره شبانه بایستی مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰ ریال به عنوان پیش پرداخت علی الحساب شهریه به صورت الکترونیکی در محل دانشگاه با کارت بانکی عضو شتاب پرداخت نمایند.
  6. پذیرفته شدگانی که به دلیل داشتن دروس جبرانی در شهریور ماه کارنامه و مدرک تحصیلی آنان آماده ارائه نمی باشد با اخذ تعهدی مبنی بر ارائه مدارک تا ۳۰/۷/۹۸ به دانشگاه می توانند ثبت نام نمایند. در صورت عدم ارائه مدارک تا تاریخ مذکور قبولی آنان لغو خواهد شد.

تذکرات مهم:

1. ثبت نام در دانشگاه صنعتی همدان فقط حضوری بوده و پیش ثبت نام و ثبت نام اینترنتی وجود ندارد.
  2. از دانشجویان عزیز تقاضا می شود از تمامی مدارک تحویلی خودبه دانشگاه اسکن یا کپی تهیه نموده و جهت استفاده های بعدی نزد خود نگهدارید. مدارک تحویل داده شده به دانشگاه به هیچ عنوان حتی به طور موقت قابل خروج از پرونده دانشجو نمی باشند.
  3. ثبت نام از دانشجویانی که دارای نقص مدرک باشند انجام نخواهد شد و تمامی مدارک بایستی در روز ثبت نام، کامل و بدون کم و کاست تحویل دانشگاه گردد.
  4. دانشجویانی که تمایل به تعویض عکس خود در سیستم دانشجویی را دارند سی دی حاوی فایل عکس اسکن شده خود را به همراه داشته باشند.
  5. ارائه کدپستی جدید و به روز در هنگام ثبت نام الزامی است. لذا خواهشمند است در صورت عدم اطلاع از کدپستی محل سکونت خود به اداره پست شهرستان مربوطه مراجعه و کدپستی خود را دریافت نمایید.
  6. مطابق بخشنامه سازمان سنجش دانشجویانی که در آزمون ترمیم معدل شرکت نموده اند بایستی کارنامه ترمیم را از دبیرستان مربوطه دریافت و در زمان ثبت نام به دانشگاه ارائه نمایند.
  7. ثبت نام فقط در تاریخ های ذکر شده انجام خواهد شد و امکان ثبت نام پیش از موعد مقرر وجود نخواهد داشت.
  8. تاریخ شروع کلاس های ورودی های سال جدید ، شنبه ۶ مهر ۹۸ می باشد

5 دیدگاه ها

1. Reza گفت:

سلام. کارنامه های دهم تا دوازدهم رو باید تک تک داشته باشیم؟ مدرسه به من یک کارنامه فارغ التحصیلی داده که نمرات هر سه سال داخلش هست. همین کفایت میکنه؟