برگزاری دوره آموزشی حفاظت اسناد در دانشگاه صنعتی همدان

دانشگاه صنعتی همدان به منظور افزایش سطح آگاهی های حفاظتی پرسنل خود کلاس حفاظت اسناد را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، این دوره از کلاس های آموزشی با عنوان حفاظت اسناد، با حضور ۲۹ نفر از پرسنل دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد .
این دوره با هدف آشنایی پرسنل با سازمان ها، ادارات و اسناد و مدارک مرتبط با آن، طبقه بندی اسناد و حفاظت از آن، چگونگی دسترسی به اسناد و … برگزار شد.
در این کلاس آموزشی محل و میزان حفاظت اسناد طبقه بندی شده ، تعریف دبیرخانه رمز محرمانه و روش کار در این دبیرخانه، اصول افزایش ضریب حفاظتی در توزیع اسناد طبقه بندی شده، رعایت ملاحظات درباره قفل و کلید های محل نگهداری و بایگانی اسناد طبقه بندی شده و توصیه های حفاظتی، توسط مهندس حسین حمدیه رئیس حراست دانشگاه بوعلی سینا همدان تدریس شد.