بازدید معاون وزیر علوم از غرفه دانشگاه صنعتی همدان در دهمین دوره جشنواره ملی حرکت

دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه صنعتی همدان در دهمین دوره جشنواره ملی حرکت بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، دهمین جشنواره ملی حرکت با حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه رازی کرمانشاه آغاز به کار کرد.
جشنواره ملی حرکت، ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی، به صورت سالانه و با تأکید بر هم‌افزایی، تکثیر ایده‌های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار می‌شود.
همچنین در جشنواره ملی حرکت، آثار و دستاوردهای دانشجویان سراسر کشور به نمایش گذاشته می‌شود.
هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی انجمن‌های علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمن‌ها، انعکاس فعالیت‌های الگو و موفق، ایجاد تحرک توأم با جهت‌دهی فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، ایجاد زمینه به منظور هم‌افزایی انجمن‌های علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق و ایجاد بستر مناسب به منظور آشنایی صاحبان صنایع و معادن، حرف و مشاغل، سازمان‌های دولتی و غیردولتی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های انجمن‌های علمی دانشجویی است.
همچنین بخش نمایشگاهی این دوره از جشنواره ملی حرکت در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر کرمانشاه دایر است و دو کارگاه آموزشی – مشارکتی تصویرسازی نقشه راه انجمن‌های علمی دانشجویی و کارآفرین موفق نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار می‌شود.
دانشگاه صنعتی همدان نیز حضوری فعال در این نمایشگاه دارد و با برپایی غرفه و نمایش نشریات و دستاوردهای علمی یکی از غرفه های پربازدید این نمایشگاه می باشد.
در نخستین روز این نمایشگاه دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه صنعتی همدان بازدید کرد.
در حاشیه این بازدید توسط یکی از دانشجویان دانشگاه از دکتر غفاری تست قند خون گرفته شد.
گفتنی است اختتامیه این دوره از جشنواره ملی حرکت، ۷ دی ماه جاری برگزار می‌شود.