بازبینی طرح جامع شهر همدان با توجه به توسعه فضای دانشگاهی/ توسعه شهر وابسته به توسعه دانشگاه است

شهردار همدان گفت: مایه افتخار است که همدان شهری دانشگاهی است و دانشگاه صنعتی همدان تأثیر و درخشش مهمی در این خصوص داشته است.
به گزارش تابناک همدان عباس صوفی در بازدید از دانشگاه صنعتی همدان،افزود: مسئولیت شهرداری نه تنها حوزه عمران و توسعه، بلکه حوزه فرهنگی شهر نیز می باشد و تلاش شهرداری همدان بر باز کردن فضا و بسترسازی جهت توسعه و ارتقاء سطح فرهنگ و دانش شهر است.
وی اظهار داشت:‌دانشگاه صنعتی همدان می­تواند شهرداری را در حوزه مدیریت شهری کمک نماید و در قالب پایان­نامه­های دانشجویی و انجام پروژه های مرتبط با مدیریت شهری در این دانشگاه می­تواند ما را در حل مسائل و مشکلات شهر یاری دهد.

صوفی تصریح کرد: تلاش دانشگاه صنعتی همدان جهت تقویت ارتباط با بخش صنعت شایان تقدیر است و این امر در آینده نزدیک موجب می شود تا مدیران جوان وارد عرصه صنعت شهر شوند.

شهردار همدان از دانشگاه صنعتی خواست تا در فرهنگ سرای کسب و کار شهرداری همدان، این مجموعه را یاری دهد.
صوفی در ادامه بازدید از دانشگاه صنعتی همدان گفت: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در دانشگاه صنعتی همدان، موضوعاتی مانند مصرف انرژی، انرژی های نوین و… از جمله مواردی است که این مرکز علمی می تواند آن‌ها را مورد پژوهش و تحقیق قرار دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان در این جلسه گفت: جانمایی سه دانشگاه صنعتی، بوعلی و علوم پزشکی همدان در یک منطقه و در مجاورت هم، این بخش از شهر را به منطقه دانشگاهی تبدیل کرده است و رویکرد مدیریت ارشد استان می تواند در جهت توسعه و گسترش این فضا باشد و انتخاب منطقه­ای جهت احداث شهرک خوابگاهی در طرح جامع شهر همدان  در مدیریت فرهنگی و ساماندهی ترافیکی این شهر که یک شهر دانشگاهی است کمک مؤثری می نماید.

نیلی در ادامه افزود: توسعه شهر وابسته به توسعه دانشگاه است و منابع انسانی و نخبگان دانشگاهی مؤثر می توانند رفاه و پیشرفت را برای شهر همدان به ارمغان آورند.
در پایان صوفی ضمن بازدید از محوطه دانشگاه درخصوص رفع مشکلات زمین­های دانشگاه جهت احداث پروژه های جدید  قول همکاری های  مساعد شهرداری همدان را دادند.