انتصاب جناب آقای فرهاد حسن زاده به سمت سرپرست امور اداری و پشتیبانی دانشگاه

به گزارش دفتر روابط عمومی، طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه صنعتی همدان، آقای فرهاد حسن زاده به سمت سرپرست امور اداری و پشتیبانی دانشگاه منصوب شدند. همچنین از زحمات آقای نعمت اله قاسمی در زمان تصدی مدیریت ایشان نیز قدردانی شد.

9 دیدگاه ها

1. همکار دانشگاهی گفت:

با سلام
    از جناب آقای دکتر نیلی بابت این تصمیم هوشمندانه و انتخاب آگاهانه تشکر و سپاس فراوان داریم
    به جناب آقای حسن زاده بسیار بسیار تبریک عرض مینماییم
    امیدواریم مثل همیشه با اخلاق نیکو و همت و پشتکار در تمام عرصه های زندگی و شغلی خود موفق و پیروز باشند

2. همکار دانشگاهی 1 گفت:

با سلام
    با این انتخاب شایسته ریاست محترم دانشگاه روح امید در کارکنان محترم دانشگاه دمیده شد.برای آقای حسن زاده نیز آرزوی موفقیت داریم .

• همكار دانشگاهي ٢ گفت:

با سلام
      دانشگاه صنعتی برای ایجاد روح امید نیاز به تغییر أساسی دارد. جالب است پس از چهار سال این تغییر ایجاد شده است.

3. ندا گفت:

سلام ضمن عرض تبریک خدمت جناب اقای حسن زاده به امید موفقیت روز افزون

4. ندا گفت:

سلام
    جناب اقای حسن زاده تبریک عرض میکنم و به امید موقعیت و موفقیت های بالاتر 💐💐💐

5. همکار دانشگاهی 2 گفت:

با سلام، ضمن تبریک به آقای حسن زاده و آرزوی توفیق برای ایشان، بنده دلیل تاخیر چهارساله در این جابجایی را متوجه نشدم. به نظرم دانشگاه نیاز به تغییرات اساسی تری دارد.

6. علویان گفت:

با سلام و عرض تشکر از مدیریت دانشگاه بابت انتخاب شایسته آقای حسن زاده و آرزوی موفقیت برای ایشان به امید اجرای عدالت در این حوزه